Jste si jistá?
Párkrát jsem potkala tatínka s takovou rikšou, ve které vezl dvě děti - odhadem 5, 6 let? Ale pravda, vypadala na výrobu samodomo.
Jste si jistá?
Párkrát jsem potkala tatínka s takovou rikšou, ve které vezl dvě děti - odhadem 5, 6 let? Ale pravda, vypadala na výrobu samodomo.
Sardullah-no,češi jsou prý národ kutilů,tak nějaká domácí výroba🙂
Dafi:Sardullah-no,češi jsou prý národ kutilů,tak nějaká domácí výroba🙂
Ahá a kdo tu domácí výrobu s dvěma psy 50+ asi bude na tý procházce tlačit… 😴🤪
Sardullah:Ahá a kdo tu domácí výrobu s dvěma psy 50+ asi bude na tý procházce tlačit… 😴🤪
Tak to si představte, že pracovníci domovů seniorů takové procházky s lidmi 100+ na vozíkách provozují😜. Ale ti se na tom vozíku nemrskají…uznávám s psama by to bylo horší…
-nooo to je trošku problém🙂
ale je potřeba mít na některý věci chlapa prostě
třeba-na co mám chlapa já?
-tak aby kupoval psům hračky-moře hraček-su dcera Skrblíka,takže být po mým tak si mí psi hrají s třema hračkama,který jim ještě vyrobím já🙂jako občas vodítko/obojek…
-aby jim kupoval pamlsky…protože panička se hamoun🙂
-aby dával pejsky do auta z auta jako v případě mé neschopenky po operaci-a to 4 pejsky..
-abych se měla s kým hádat na téma-házení míčků Žerykovi-tak to není moc ftipný,na tohle jsme měly hoodně debat na téma-zničíš mu mozek/hlavu,děláš z něj pako,a na téma-je to jeho smysl života-nemůžeš mu ho vzít…..-ale po pár letech se trochhu krotí v házení míčku….
Verun:Tak to si představte, že pracovníci domovů seniorů takové procházky s lidmi 100+ na vozíkách provozují😜. Ale ti se na tom vozíku nemrskají…uznávám s psama by to bylo horší…
No to je sice pravda, ale velikost vozíku pro dva medvědy ideálně ležící by byla nepraktická…
Pro inspiraci
https://www.facebook.com/share/v/EL77Tcs9bp3Fdn7y/?mibextid=VI5BsZ
Vy jste to popletly, oni mají tahat vás přece ! 🤣
Prosimvás co je tohle vlastně za zvíře?! 😃
Prosím Vás, to Vám řeknu úplně přesně!
Zvířata jsou to různá, rosomáček, medýdek a psurikata .
Efe přestane dávat fotečky nejroztomilejšího vořecha na světě at nemusím závidět🙂
Doron-dobrej znalec zvířátek!🙂
Jistá podoba by byla…
Budou v novinách články: Mysleli si, že si přinesli domů pejska…
a já v ní někde vidím i lvíče
áá Xerxová na to lvíče kápla-já si to v první chvíli myslela taky!!!🙂 a heč Dafulka už má úplně dobrý CRP-dnes byla na očování+kontrole toho CRP-juchůůůůůůůůů
je upravená,ted aby trošku kila zhodila🙂
Xerxova:a já v ní někde vidím i lvíče
nebýt drsnosrstej tak mě připomíná pralesního dinga 😉
Efe má už asi 6 psů v jednom🙂
Sardullah:Tak to já jsem v klidu… kočárek, kam se vejde pyrenejka a berňák neexistuje😇
Ale ano! Kočár a koňské spřežení!!!🤣
efe:Prosimvás co je tohle vlastně za zvíře?! 😃
Efe, já se opět nějak ztratila. Ty máš nového psíka??
Dafi:Efe přestane dávat fotečky nejroztomilejšího vořecha na světě at nemusím závidět🙂
Doron-dobrej znalec zvířátek!🙂
Přesně…a bude provokovat a bude. A to tuší, že já to nemám moc daleko.