Hlásím pokroky - dnes zůstala sama doma pět hodin, dala jsem jí tam čmuchací kobereček s poschovávanýma granulkama a březovou větev na okus. Přijela jsem domů a tam naprosto vzorný pes, nic neokousala, nezničila, nerozbordelila, ani loužičku neudělala. Ona je prostě fakt božanka ❤️
Hlásím pokroky - dnes zůstala sama doma pět hodin, dala jsem jí tam čmuchací kobereček s poschovávanýma granulkama a březovou větev na okus. Přijela jsem domů a tam naprosto vzorný pes, nic neokousala, nezničila, nerozbordelila, ani loužičku neudělala. Ona je prostě fakt božanka ❤️
Efe, je to supr, ovšem mezitím nemusel být celou dobu klid, máte důkaz místo slibů? 🙆♀️…kdybych neměla doma zapnutou aplikaci, tak si myslím, že je bělouš vzorňák…odcházíme a on leží v pelíšku, přicházíme a buď ještě chrupe nebo zrovna z pelíšku leze…mezitím hlavně tak 10 minut po odchodu pobíhání, zrychlené dýchání, kňourání a v nejhorším případě chvíle vytí…
TAKY POTŘEBUJEME TAKY TAKOVÉHO PANA BEČKU, aby to měl bělouš komu říct nebo se mohl přitulit….má kočky rád. Dneska se chtěl rozdělit s číčou o granule, ale neměl mě u toho kdo vyfotit, jak čičině nabízím a 20 cm vedle bělouš s hlavou na stranu říkal, klidně si dej, my máme doma dost…dnešní nedokonalé foto, jak číča u vlaku, ze kterého jsme vystoupili, vyhlíží pánečky, jako pes Hačiko…