Vasil, Vasil, co by rád rasil,
narazil však na Efe,
ta si jen na čelo zaklepe.
Vasile, ty vole,
radši bys zvostal dole?
Nevytahuj se zubama.
Poď radši na gauč za náma,
Vasil, Vasil, co by rád rasil,
narazil však na Efe,
ta si jen na čelo zaklepe.
Vasile, ty vole,
radši bys zvostal dole?
Nevytahuj se zubama.
Poď radši na gauč za náma,
efe:A protože byla Baruška hodná, dostala plyšáka na hraní…
Vořechomops Eliška, půlroční dračice. Škoda, že sem nejdou dát videa, jak si ty dvě spolu vyhrajou ❤️
Hlavně že z toho není B. smutná.
Naopak. Od začátku bylo vidět, že by potřebovala parťáka. Má ráda pséky a placky zbožňuje - což je zvláštní, většina psů jim nerozumí a bojí se jich. Ona jakmile někde spatří placku, tak by se přetrhla. Tak má teď dvě doma. S Eliškou řáděj jak černá ruka, Vasil se zatim rozkoukává.
efe:Naopak. Od začátku bylo vidět, že by potřebovala parťáka. Má ráda pséky a placky zbožňuje - což je zvláštní, většina psů jim nerozumí a bojí se jich. Ona jakmile někde spatří placku, tak by se přetrhla. Tak má teď dvě doma. S Eliškou řáděj jak černá ruka, Vasil se zatim rozkoukává.
však on se rozkouká a bude mít radost, že má vlastní harém. Je to pro něj další z řady změn a není to rozverné pubertální pometlo, které se rozkoukává většinou rychle - jako je Éliška.
Mimochodem Eliška se mi líbí moc - ten delší čumáček jí moc sluší. Jsem ráda, že v hračkárně měli otevřeno a že si Baruška mohla za vysvědčení vybrat hračky 😄
Presne tak to je 🤣👍🏻❤️
Efeeee,
se tu uculuju. To je parádní gang, svět je v pořádku, u efe jsou placky! 🙂 Gratuluju, ať se smečce daří a těším se mnoho fotek i s panem Bečkou. 👍🌻
Musim říct, že je hrozně fajn mít zase po letech letoucích doma štěně, je to prča 🥰
Teda Efe, Vy jedete bomby!😲
Gratuluju ke krásné smečce!🥰
Snad nebude Vasil moc velký potížista, kolik mu je ?
Mám to ve smečce podobně, dva mladí, co si spolu vyhrají a starší Gučák je spíš tak dozoruje..
Ať Vám dělají radost!
efe:Musim říct, že je hrozně fajn mít zase po letech letoucích doma štěně, je to prča 🥰
To je Bára tak malá? Nebo fotka zkresluje? Jsem si myslela, že Bára váží tak 8kg a netuším, kolik může vážit štěně xmopse Eliška.
Vasilovi je dva a půl, je to sprateček, ale velmi rychle chápe, že se dostal někam, kde mu to už asi procházet nebude 🙂
Včera večer už se začal malinko zapojovat do holčičích naháněcích her, dneska ráno už taky.
Barča váží deset kilo, je jen o malinko větší, než Eliška.
Ta druhá fotka!!! Poooomoooooc, pomooooooooooooooc, hilfe!😄
🙂
Tak to máte mladou smečku, paráda!
efe:…nikomu to nerikejte, ale ona neni pes, ale chipmunk 🤣
To jsem zvědavá, jestli bude čipmánek Eliška trimovací. Jestli ne, tak Vás celkem lituji, 3 psi, 3 druhy srstí, z toho 2 línající každý s jinými chlupy a poslední trimovací. Ale je fakt, že po mopskomandu jste na línání asi zvyklá a ta radost, z placatky, skoroplacatky a neplacatky z línání dělá zanedbatelnou maličkost.
Přeji, ať se spolu rychle zžijí a vymýšlí blbosti fšichni společně.
Doron:Teda Efe, Vy jedete bomby!😲
Gratuluju ke krásné smečce!🥰
Snad nebude Vasil moc velký potížista, kolik mu je ?
Mám to ve smečce podobně, dva mladí, co si spolu vyhrají a starší Gučák je spíš tak dozoruje..
Ať Vám dělají radost!
Tak já momentálně starýho psa nemám, ale čtyřletá Gina je dáma, takže když přijede dcera se svým ausíkem… s Maťulou jsou skorem stejně stař 2-2,5 roku, tak kluci řádí a Gina po nějakém prvotním přivítání řekne “ hele já si jdu lehnout do obýváku, tady to vypadá jak v chráněný dílně, kde je nějaká důstojnost?” a odejde středem zalehnout gauč. Jako ona chce taky občas lumpačit, ale to je chvilinka a stačilo a navíc, když už se chce mordovat, tak teda na gauči. Na nějaký honičky jí užilo “ za mlada” teď už na to není.
Tak Gučák není starý;), je mu deset a je ve výborné kondici, venku to vede. Ale je nejmenší a chce si udržet důstojnost.
Doron:Tak Gučák není starý;), je mu deset a je ve výborné kondici, venku to vede. Ale je nejmenší a chce si udržet důstojnost.
No za “starýho” se omluvuji….vzhledem k tomu, co mám za plemena, tak 10 let už je povětšinou věk seniorský a berbeři odešli v 10,5 a 11,5 roku a u Jacka jsme v těch 11ti letech tak nějak plynule přešli z oslovení “mimi…mimiňo…" na oslovení “ty náš dědečku”…protože se z něj opravdu dědeček najednou stal…
Tak Gučák očividně do této seniorské kategorie ještě nepatří…😉…a doufám, že ještě móc dlouho patřit ani nebude…🌷
.
Při pondělí tři prdi,
rozehřejou osrdí!
dík efe, je mi toho zapotřebí.