Záškodník zahradní
Naši adopťáci
Vypadá jako člověk!
Ano, jak říká kolegyně Zrzavá, je to čoklid.
A protože byla Baruška hodná, dostala plyšáka na hraní…
Vořechomops Eliška, půlroční dračice. Škoda, že sem nejdou dát videa, jak si ty dvě spolu vyhrajou ❤️
Mno…. a jelikož měli v “obchodě” s plyšákama akci 1+1 zdarma… tak tohle je Vasil, ukrajinský mopsík…
DYCKY MOPS!!
A takhle teď u nás vypadá gauč ❤️
efe jede! 👍😀
efe:Mno…. a jelikož měli v “obchodě” s plyšákama akci 1+1 zdarma… tak tohle je Vasil, ukrajinský mopsík…
DYCKY MOPS!!
🥳🥳🥳 Další mopslíci 👍
Eliška je krasavice. Víte, po kom má ty barvy? Kdyby byla hrubosrstá, chci ji taky. Vasil přifrčel až z Ukrajiny? Vím, jsem zvědavá, ale prostě to tak je, jsem zvědavá, resp. chci být v obraze 🙂
Eliška má zvláštní srst, takovou tvrdou, ale příjemnou na dotyk. Nikdo neví s čím je sprsklá, já tipuju branantíka, ale bůh ví. Ale je to takovej vylepšenej funkční mops s nosem a širokýma nozdrama, co může dejchat. A mazlítko největší ❤️
A Vasil (pův. jménem Nik) přijel s páníčkama z UKR, oba ale museli začít pracovat a pes byl zavřený 12 hodin denně na ubytovně. Tak se ho, údajně s velkým pláčem páníčka, vzdali. Nikdo neví, co se mu stalo, ale mívá kousací záchvaty. Údajně se sebou nenechá moc manipulovat, nenechá si nasadit kšíry, vyčesat se a podobně. U nás ale zatím vše v pohodě, jediný, kdy si na mě zavrčel bylo, když jsem ho vyzvedávala na gauč.
efe:Eliška má zvláštní srst, takovou tvrdou, ale příjemnou na dotyk. Nikdo neví s čím je sprsklá, já tipuju branantíka, ale bůh ví. Ale je to takovej vylepšenej funkční mops s nosem a širokýma nozdrama, co může dejchat. A mazlítko největší ❤️
Takže ona nakonec hruboška bude a já Vám ji budu fakt závidět 🙂 Odkud ji máte?
Hm….. trošku se mi to připomíná, jak lidi neradi darují/prodají svého psa po pár měsících nebo letech z důvodu náhlé alergie, narození dítěte, stěhování do menšího bytu, najednou majitel bytu psa neschvaluje, najednou celá rodina pracuje v zahraničí nebo dělá 12tky,….možná jsem na nějaký “důvod” zapomněla. U Vás se bude mít jako v ráji, takže šel do lepšího.
Myslím, že brzy pochopí, že buď se nechá na gauč vysadit bez keců nebo bude dřepět dole 🙂
Jj hrubosrsta bude. Hlavne nema podsadu, narozdil od Vasila, ze kteryho neustale pada tuna chlupu.
Zrovna nedávno inzerát tady - 13letý, dle fotografie poloslepý york. Daruji, protože se stěhuji. Jako kam? To si fakt někdo nemůže sebou vzít starého nemocného pidi psa?
No ja mu na ty jeho manyry kaslu. Se ho neptam, jestli chce vycesat, jestli chce ksiry, jestli muzu projit kolem misky, kdyz zere…. Pochopil to velmi rychle 😉 myslim, ze vic nez cokoliv, je proste jen rozcapenej.
…nikomu to nerikejte, ale ona neni pes, ale chipmunk 🤣
To abyste se naučila trimovat 🙂
efe:A takhle teď u nás vypadá gauč ❤️
Skvělá sestava Efe! Moc moc Vám gratuluju! 👍🌷🥳 slavíme nové EfeTrio 🍀 🐶 a 🐶+🐶 🍀 😄
A pan Bečka je asi někde schovanej a vykulenej?
Tak to nějakou dobu vypadalo, že bude jedináček + pan Bečka a máme zase roztomiloučlou skupinku.👍
a je tp venkuuuuuu!!
Efe, jsem moc ráda, že zas máte bandu!