Já dávám jen velké hovězí kosti s velkými klouby a pak teda psi sem tam ohlidávají nějakou větev, klacek… co kde najdou na zahradě, o psí zuby osobně nijak nepečuji, jen občas zkontroluju, jestli je všechno cajk…..zuby krásné, bílé a zdravé až do smrti smrťoucí…. ale bavíme se zde o velkých psech, kteří nejsou na ty problémy se zubama tak náchylní.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 11.06.2024, 10:46:11
Já vím, na Vás si často vzpomenu, když mi začne bušit to srdce a lítat myšlenky. Teď jsem si na Vás vzpomněla ještě v souvislosti s nečekaným odchodem jednoho úžasnýho pejska, který si ten domov taky dlouho neužil. Tohle je těžký, hodně. Bubinka toho času dostala mnohem víc.
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 11.06.2024, 10:56:33
Nebulte, nebulte. Ty dva roky za to opravdu stály, lítala si na volno v lesích, po loukách, rovnala ty dva, když se “rvali” moc, plula si jak Titanic ve vodičce, kradla jim aportky….., naučila se trošku aportovat, byla na sebe pyšná, měla krásnej život - ne proto, že to píšu já a byla u nás, ale protože jí to tak někdo zařídil. Je spousta pejsků, který tohle nikdy nezažijou, protože neopustí bránu útulku. To je na bulení.
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 11.06.2024, 11:20:22
Nene, tohodle pejska neznáte. Ale ano, Toníčka mi taky bylo líto, alespoň, že umřel doma, ve svým doma, stejně jako tenhle pejsek o kterém jsem mluvila teď. I kdyby ten pejsek doma v novým doma pobyl třeba jen týden, tak pro něj to bude vždy výhra, než umřít v útulku, byť i dobrém útulku, ale pořád to není doma.
Zařídila jsem si doma kancelář pro účely HO, samozřejmě nejdůležitějším kusem nábytku je lenoška pro Barču a Pana Bečku. Barča se mnou poctivě pracuje.
Už je u nás tři a půl měsíce a je teď v posledních týdnech hodně znát jistá změna - dřív by dobrovolně bydlela na zahradě, byl problém jí večer zahnat domů. Teď už ale naopak preferuje být s náma - když jsme v baráku, je s námi vevnitř, když jsme venku, je taky venku. Potvrzuje se často zmiňované, že cca po třech měsících se pes v novém prostředí začne cítit doma 🥰
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 11.06.2024, 22:01:17
Ach ne…tak náhle, doufám, že se netrápila…je mi to strašně líto…😞🌷držte se všichni! Myslím na Vás. Bubinka měla ty dva roky nejkrásnější z celého svého psího života, s Vámi všemi..ona se teď jen na chvíli vzdálila, ale jinak zůstává už napořád ve Vašich srdcích…