Reklamovat…pejska, asi je rozbitej🙈.
Naši adopťáci
Až budem porážet bejky, tak jí ještě dovalim velkou hovězí morkovku.
Kolik stojí celý býk?
A nejde jí to urputný žvýkání nějak přesměrovat? Podobně jako u mopsliček na nějakou více žádoucí činnost? Vyhledávání pamlsků, podložka na blemcání, čmuchací kobereček atd.
Když jí nikdo nechytne, tak nic 🤪
Ona to má jako zábavu, když je sama doma.
A pořádný kus parohu by nevydržel? Mám jeden jelení z šestnácteráka, škoda, že jste tak daleko, no ale pokud by to zvládla zásilkovna, klidně pošlu 🤗
myslím, že zrovna efe kdysi řešila, kam se spoustou parohů… Nepletu se??
Parohy jsou velmi nebezpečné na zuby, zvlášť u tak urputnýho okusovače
Jj parohy neee, to by měla za chvíli v hubě prázdno. Jste všichni moc hodní, zůstanem u kostí s kloubama a klacků. Holt bude větší spotřeba.
Osvícená Baruška
Dneska jsou to tri mesice, co je Saggi u nas.
Plne funguje ve smecce, veri jim a oni veri jemu, basti maso jak protrzenej, na jmeno slysi a posloucha (coz je oproti Otikovi velmi prijemny bonus 😀 ). Jedine co nas jeste trapi je presusena srst a lupy, ale uz na tom makame. A pokud nezabere nic, asi udelam testy na ICT …
Ale nejvetsi vyhra je tohle …
S lupy a drbáním má B taky trochu problém. Koupila jsem klíčkový olej a řekla bych, že se to zlepšuje.
jako takhle-není umění mít krásnýho psa…a není umění mít krásnou fotku..🙂
ALÉÉ,MÍT TAKHLE KRÁSNÝHO PSA,KTERÝHO TADY VĚTŠINA ZÁVIDÍ NA TAKHLE KRÁSNÉ FOTCE JE MEGA UMĚNÍ!!!!
Jééé Dafi moc díky, vyřídím Barušce 🥰
janaa:Parohy jsou velmi nebezpečné na zuby, zvlášť u tak urputnýho okusovače
Hele, tak to Vikina má asi nějakej nadstandardní vytuněnej chrup 😀
A to se píše, že shih tzu mají geneticky mizerný zuby. Parůžky miluje, jelikož není a nebude výstavák, od mala jí je dopřávám a nemám to srdce jí je sebrat. Zuby má v osmi letech pořád všechny a to hlodá fakt intenzivně.
Jo…akorát před léty jsme našli na sedačce kousíček odštíplý skloviny, jestli je to vinou parohu, nikdo netuší, možná jo.
Vet chválil zuby v perfektním stavu a to i u Čikiny (ta teda parohy nehlodá). Prý je vidět, že je čistím a dobře se o ně starám.
Odolala jsem pokušení být za dokonalou majitelku a přiznala jsem se, že zuby jsem psům v životě nečistila 🤣
Šťastná to žena… i psí dámy, že mají pořád pěkné zoubky 👍
Já jsem teda netušila, že paroh je zlo a taky jsem ho 2x Malině koupila. Všechno na kousání obvykle rozdrtí běhěm chvíle, s tímhle si nějakou dobou vyhrála, než se to někde ztratilo. Nicméně hovězí kost z polévky jí dělá radost už tak rok řekla bych, možná i dýl. Občas si jí odnese na zahradu, pak zas domů, ale zájem o ní neztratila, to u toho parohu nakonec jo.
Já jsem parůžek dávala jen štěněti, po přezubení jsem sebrala. A je fakt, že ohlodanej byl fakt hodně.
Já parůžky dávám pořád, k tomu fakt veliké hovězí klouby (cca 3kg) a zoubky mají bílé, krásné a bez kamene.