Odpověď na příspěvek uživatele efe z 05.05.2024, 20:24:56
Au au…. zdraví Fineček překousávač vodítek. Jen tak z nudy, a to klidně i když druhý konec vodítka držím v ruce. Ale vodítko tolik nebolí, to první fajnové fakt mrzelo a od té doby používám vodítka vyrobená z obyč stopovačky za pár korun.
(O rozkousaném pamlskovníku, co nebyl vůbec levnej, bych měla pomlčet, nemám to nechávat v dosahu psa.)
Jako mě by tohle ve snu nenapadlo… válet se to někde na dosah doma a ona by se nudila, no budiž… ale na zahradě, kde furt lítá od plotu k plotu a má to na sobě?! no nasr**a mě pěkně, ne že ne…
Zkusím to dát kolegyni v práci, jestli to půjde sešít na stroji.
Kdysi jsem slyšela, že pes se dokáže z postroje vyvléci líp než z obojku ( moc jsem tomu nevěřila, koupila jsem postroj právě kvůli bezpečnějšímu udržení ). Nevím v jakém stavu jste ji našla. Ale není možné, že se z postroje částečně vysoukala a pak ho překousala ?
já kdysi viděla Dafinu jak se souká ven z posroje,od té doby mám nylonový stahovák a nosí řetíkáč,když to vypadám,že začne hysterčit tak abych to mohla jistit stahovákem..po zkušenosti,co se mi vyvlíkla u obojku u krujáče v hustým provozu….
nezachytila se za něco ? Na zahradě u nás chodí dogy i bez obojku - Arona se dokázala stahovákem zavěsit za větev… ještě, že jsme u toho byli… a pokud by se Baruška někde zachytila, odkousla se v “sebeobraně”
Potřebuji poradit nějaké odolné, ale bezpečné kousací hračky - bezpečné z hlediska vlivu na zuby a taky případného pozření, občas prostě něco sežere. Odolné proto, že má v čelistech, na tak malýho psa, neuvěřitelnou sílu a fakt všechno rozkouše - i Konga. Když se nudí (což je klidně 5 minut po návratu z výletu), tak si začíná hledat doma věci na okus. Tentokrát to odnesly páníčkovy nové boty (jen tkaničky naštěstí), ale ten už by jí nejradši vystěhoval trvale ven do boudy 😀
Zároveň by to nemuselo dělat doma bordel - jako například různá polínka, větve apod. to pak musím x-krát denně uklízet, protože třísky jsou všude.
Co nějaká ta dřívka - kávové, olivové, vřesový kořen…?