Je to krásnej originál a moc mu to sluší 👍
Je to teda vidět hodně a sluší mu to moc ❤️
Je to teda vidět hodně a sluší mu to moc ❤️
Jejda, to je krásné!
Jako já se trochu lekla, když jsem kývla na “tlamku na knírače?” Jsem se chvíli bála, aby nezačal vypadat jako knírač… 😀 😀 Ale dobrý, je to pořád vořech 😀 Já mám ráda, když je aspoň trochu střapatej a když je vidět, že to není nějaký salónový princátko 😂
Je to krásnej originál a moc mu to sluší 👍
efe:Dík, ale Pha je pro mě daleko.
Já to tušila, ale tak nějak se mi v mozku spojilo - trimování, fyzio a bordík. A i jsem tušila, že Praha je pro Vás efe daleko, ale pro jistotu jsem to napsala.
Otrimováno
Efe - ta je krásná! Ne, že by nebyla předtím, ale teď to dostalo nádhernou korunku! Opravdu bez nadsázky modelína!
Keriton, to teda vidět je! a parádně. Moc prokouknul a jak se tváří!! Můžete je oba s Efe poslat na molo 😀. Předváděcí teda. 😀
A já samozřejmě moc děkuji, že jste si vzpomněla!
Není zač, prostě se to spojilo samo 🙂
Hrubý pes se nemusí trimovat, může se i stříhat strojkem, ale ta hrubá trimovací srst po několikátém ostříhání změkne (někdy se i lehce zvlní) a přestane plnit tu funkci. Ale… zvládne to doma člověk sám nebo to zvládne jakákoli psí kadeřnice.
keriton:Jejda, to je krásné!
Jako já se trochu lekla, když jsem kývla na “tlamku na knírače?” Jsem se chvíli bála, aby nezačal vypadat jako knírač… 😀 😀 Ale dobrý, je to pořád vořech 😀 Já mám ráda, když je aspoň trochu střapatej a když je vidět, že to není nějaký salónový princátko 😂
Na knírače určitě nebude salónové princátko. Vzdyť knírač ten je tak ošklivej, až je vlastně krásnej. Pravil Švejk 😊 a ten tomu nějak rozuměl !
Mně se knírač ve skutečnosti jako takovej nelíbí 😀 Pšššš 😂
Proto se Finn maskuje za vořecha. Je to chlapec šikovná.
Páníčkovi se otrimovaný pejsek moc líbí a nařídil trimování 2x ročně (toto bylo skoro po roce) 😀
Bělouš před adopcí žil zřejmě s kočkou. Už dřív mne to napadlo, podle jeho klidných reakcí, ale měla jsem obavy to vyzkoušet. Kočička byla včera taky na procházce a taky v pohodě ☺
No není to zlatíčko? 😠
efe:No není to zlatíčko? 😠
asi měla jiný vkus než ty 😉
Přehryzala to vopice jedna…úplně nový a levný to nebylo…🤦♀️
Asi bude následovat nějaký opatření….
Tvl, jak se tohle udělá😁.
Podotýkám, že to přehryzala, když to měla NA SOBĚ…
.
efe:Podotýkám, že to přehryzala, když to měla NA SOBĚ…
👀 tý vogo…nechápu, jak to dokázala, divoška…