Odpověď na příspěvek uživatele efe z 21.03.2024, 12:01:42
Comfort máme, nastavení dobrá věc, podšitej neoprenem, já jsem spokojená. Ale jak se sportem nevím, my spolu popoběhnem, lehkej tah dá, ale nezatěžuju ho, tak nevím. Jinak psovi něco vybrat byl taky zážitek, je mezi velikostma. Měl Manmat skončil na tom 4doxu.
A co říkáte na postroj Comfort Plus od 4dox? Ten se mi taky moc líbí…
Postroj mám… za mě dobrý. Nevím jaký tam bude rozdíl v provedení v různých velikostech… my máme xxl. Za mlada … teda za Giny mládí jsem ho používala na připínání stopovačky, když jsem jí to připla k obojku, tak se jí šňůra motala mezi nohama. A tahalo se jí v tom dobře, proto v běžném provozu na vodítku jsem volila obojek. Ten postroj jí nějak evokuje k tahu. Teď nedávno jsem to zkoušela poněvadž má postroj jako pojistku, aby se nevyvlíkla a nevzala čáru. Tak si říkám, že bychom mohly teda chodit jen s postrojem a třeba už to bude lepší, když chůzi na vodítku máme zmáklou. No ale to se nedá.. za chvíli zjistí, že není na obojku a začne tahat.
Edit… jediná chyba, kterou jsem udělala byli, že jsem se nechala zlákat fotkou toho pistroje tyrkysové barvě na dalmatinovi a koupila tyrkys. Hlavou mlátîm o zeď, že jsem nevzala černej.
Navíc vzhledem k tomu, že mám psî holčičku, tak všechny obojky jsme měly růžový a protože jsem nesehnala adekvátní vidítko v růžové, tak má Gina fialový… no a do toho tyrkysovej postroj… no to už fakty neladí…
Já bych Kinedryl taky nedala. Nechápu, jak ho můžou veterináři doporučovat. I když taky jsem se v poslední době setkala s tím, že veterinář doporučil proti bolesti Ibalgin. 🙄