Je krásná, těm očkám bych taky neodolala 😀
A teď už zas můžu přispívat… aneb když na mě na fotce koukly ty její oči, tak už nebylo cesty zpět…❤️
A teď už zas můžu přispívat… aneb když na mě na fotce koukly ty její oči, tak už nebylo cesty zpět…❤️
Takže další zachráněná psí dušička?
efe 👍
a to je vše?😀
jak dlouho ji máš, odhad stáří, odhad plemene, jméno, jak se zatím projevuje……
a co pan Bečka?!
☀️
Je tu, je tu!
Nová pani domu!
My zpíváme,
víme komu.
Vítej doma Ušáku 🙂
malej, něžnej rošťáku.
Efe, vona prostě je boží, asi je zbytečný hledat jiný slovo.
co pan Bečka - bé si muset trochu natáhnout čumes, aby zapadnul 🙂
tak ještě jednou - ať se vám všem spolu dobře daří a hlavně přeji pevné zdraví (taky všem). Doufám, že neděle klapne a poznáme slečnu osobně.
podle čtvrté fotky to pan Bečka nese s nadhledem
Je to tříletá čubajz, přišla se jménem Baruška, pracovní jméno zatím nemáme, čekáme, o co si sama řekne. Dle vzhledu (a projevu v lese) je v ní jistojistě nějaký teriér - já tipuju bordíka, zlí jazykové kerna 😀 a to druhý bude asi nějaká šibla. Je strašlivě hodná, veselá, miluje lidi. Pracujeme na samostatnosti, to neumí a nezná, ale velmi rychle se učí, bude to v pohodě. A taky chůze na vodítku a takový normální provozní věci. Přivezli jsme ji ve středu večer. Včera jsme po lese nachodily asi devět km, tam se jí mooooc líbí. S Panem Bečkou v pohodě, už spolu lehávají 😀 Včera a dnes mám mateřskou dovolenou, plus víkend, pak už bude muset fungovat v našem běžném režimu.
S Bečkou
takže teď probíhá aklimatizační týden a pak se hukáže 😄😎
efe:A teď už zas můžu přispívat… aneb když na mě na fotce koukly ty její oči, tak už nebylo cesty zpět…❤️
No ta je boží 😍. Přeji rychlé sžití a jen samé radosti s čubinou 😊
Týýýýjo,teriér😀 tak to budou veselé zážitky v přímém přenosu. Krásný společný život😍
Zatím se teriérsky projevuje jen v lese, čumák na zem a jede. Ale i tak pořád celkem vnímá.
Jo a potřebuju poradit nějakou fakt nerozkousatelnou hračku. Ona vše rozkouše a pak to žere. Dneska jí uvařím pořádnou morkovku, to jí chvíli vydrží. Snad 🙂
Kong
……nádherná.. 🌷pusu na ňufák posílám
Efe, ta je tak nádherná…. Úplně mě chytla za srdce. Přeji Vám spoustu krásných společných chvil a let…..
Je krásná, těm očkám bych taky neodolala 😀
efe:Zatím se teriérsky projevuje jen v lese, čumák na zem a jede. Ale i tak pořád celkem vnímá.
Jo a potřebuju poradit nějakou fakt nerozkousatelnou hračku. Ona vše rozkouše a pak to žere. Dneska jí uvařím pořádnou morkovku, to jí chvíli vydrží. Snad 🙂
Hračky pro bulíky, ten kong….. ale i tak některé někdy nevydrží, jen třeba měsíc, ten kruh, ale psinu to baví…
Klasika mentolový míček(kulatý, šišatý na provaze, bez, barevný kruh)
https://www.superzoo.cz/hracka-trixie-denta-fun-mic-s-matou-7cm/
https://www.superzoo.cz/hracka-dog-fantasy-eva-kruh-zluty-18cm/
různé plnicí míčky, Hračka pro psy Trixie míček na pamlsky 6cm | Super zoo
Černý kong u nás přežil vše, červený velmi dlouho. Vámi uváděné hračky pár hodin
No jasně, černej kong