Jak berou holubářství vaše rodiny? Máte u poloviček toleranci nebo jsou proti koníčku? Já jsem bohužel druhá skupina a často si vyslechnu zase ti zas-aní holubi. Jak jste si získali přízeň? Moc kladů pro polovičku mě nenapadá. Pejskaři to mají snažší, se psem se pomazlí a je vyhráno.
No a jsou ti vaši holubi k jídlu? Protože kdybyste to nosil/a na stůl, čímže by se obohatil stůl o dietní maso a ušetřil rozpočet, hned to jsou platné argumenty. To chce ale mít těch holubů tolik, aby na ten stůl něco přebývalo 🙂
To si chce najít takovou milovanou, která ty holuby bude mít ráda nebo aspoň bude ráda, že máte za koníčka pávíky a ne vysedávání u počítače, po hospodách a u pochybných známostí. Nevím, v čem je problém, já bych klidně holuby příteli/manželovi tolerovala, akorát by mě to omezovalo v cestování. Ne že bych vyrážela často a vášnivě do zahraničí, ale často objíždíme rodiné příslušníky přes víkend, tak bych měla jen praktické výhrady. Jinak fakt radši holuby než jiné, nesmyslnější záliby. I když já jsem schopná svému miláčkovi schválit i fotbal, takže…
To nejsou to by bylo pak o něčem jinym 🙂 ale mám okrasny typy - pávíky.
i ti jsou taky jedlí, jen malí, přidejte k nim 3 páry kaliforňáků, zdůrazněte NEJZDRAVĚJŠÍ maso pro děti (vyrostlé za měsíc , bez chemie) a jestli to nezabere…
a pro Varaxi ale často objíždíme rodiné příslušníky přes víkend,
Tzv. tolerance. Holubaření je prostě taky “koníček”. Tak mě napadá vyměnit vaší “ polovičku” za Varaxi 🤔. Netuším, zda s tím budou dámy souhlasit, ale to už si musíte vyřešit sám. Držím palce 👍
díky za snahu i pobavení ale ne výměnu to zatím nevypadá 😀 ale nikdy neříkej nikdy. Bohužel ani to maso by asi polovičku neobměkčilo. Dovolenou nám to neochudí, otec dokáže týden krmení snadno zastat.
Já dostávám doma nadáno za netřesky a rozchodníky neustále, nevím proč, ale jak pustím holuby ozobou to dokonale. Argumentuju tím, že pak rostliny líp obrazí a jsou bohatší, ale zatím bezúspěšně🤭
u nás stará trampská garda (táta + kamarádi) hlásali “ jak poznat ženskou do chovu”, a to - vem ji na tejden na vodu - nejlépe na starou Lužnici (mraky komárů) a když ještě celej tejden “chčije a chčije” uvidíš jaká doopravdy je za 3 dny a měli pravdu 😉
No tady je krásně vidět, že do chovu nejsem. Mezi komáry by mě teda nedostal ani pár volů! Chčije a chčije mi neva, tuplem na vodě, kde jsem stejně furt voráchlá.
To si chce najít takovou milovanou, která ty holuby bude mít ráda nebo aspoň bude ráda, že máte za koníčka pávíky a ne vysedávání u počítače, po hospodách a u pochybných známostí. Nevím, v čem je problém, já bych klidně holuby příteli/manželovi tolerovala, akorát by mě to omezovalo v cestování. Ne že bych vyrážela často a vášnivě do zahraničí, ale často objíždíme rodiné příslušníky přes víkend, tak bych měla jen praktické výhrady. Jinak fakt radši holuby než jiné, nesmyslnější záliby. I když já jsem schopná svému miláčkovi schválit i fotbal, takže…