Arosek:Mastnacek - placate akorat vy.
Vidite svet cernobile, jste radikalni az na pudu a zaroven si kazdou druhou vetou protirecite.
"Zakazte bojova plemena!
Vidam pochybne existence s NO!
Patevci jsou zlo!"Tak kurna jaky plemena ze to mame zakazat? Smahem vsechno co ma vic jak patnact kilo?
Me serval jezevcik a stredni spic. A retriever. Dvakrat.
Ted zrovna resim triletaka GR - dokur..l ho majitele tak, ze startuje na prvni dobrou. Do ktere kategorie spada retriever?
Imho kdyz si vzpomenu na meho milovaneho Aroska, asi by chudak dle vasich meritek sel rychle. Vyrazil mi zuby, zlomil dva prsty a ruku. Vse samou laskou, kdyz me tri dny nevidel a ja se kaca pitoma pri vitani ohla k nemu. A on skocil. A pak me povalil v behu. Nechtel, jen neutocil zatacku v behu. Presto -lepsi canisterapeut myslim svetem nesel.
Otik mi pretrhnul vazy v koleni. Pan tlapicka. Miluje vse zive. Sup s nim za katr.
Mozna by bylo fajn rozlisovat majitele. Myslim tim lidi. Souhlasim ze nekteri by nemeli mit ani gumovou kacenku do vany.
Ale kdyz ctu vase radikalni nazory, deti bych k vam na navstevu nepustila. Ono takovymhle magorum casto rupne a pak to dopada jak na filde ☹️
Jinak jsem pro nejake testy na psy, zkousky, neco.
Jen nevim jak to uvest do praxe.
Dobrý den,píšete to naprosto přesně,kdo je agresivní na skle,jaký asi bude jeho pes,pes je vždy obrazem svého pána.Vždy jsem měl psy,od špice až po pitbula,pitbul pocházel z bojové linie,registrován v Utahu,ještě mám někde registrák,bylo to v 95 roce.Byl vychován, aby ho nic nepřekvapilo a neudělal průšvih,děti byly malé,chodily sem i děti sousedů.Párkráte jsem šel na procházku a šel kolem baru,kluci,pojď na pivo,říkám nemůžu ,mám psa.Za chvíli ,je to povolené od hostinské máš jít dovnitř.Nejdříve pes u stolu na vodítku,jenže osazenstvo baru si s ním chtělo hrát,spousta totálně nalitých.Vyhověl jsem jim,věděl jsem,že nic neprovede,jen jsem řekl ať zamknou,kdyby přišel někdo další se psem byl by malér.Běhal po baru,pohrál si s každým,krásně dostal na kulečníkový stůl a kradl koule.
Doma na dvoře ve dne OK,jak se setmělo tak hlídal.Udělal jsem kvůli pitům zdvojené oplocení,prostě dvě braňky než se ze dvora vyšlo na ulici.Na člověka by neútočili,ale na koně a psy byli jak utržení.Nikdy bych nechtěl,aby můj pes ublížil zvířeti druhého člověka,umím se vžít do duše majitele ,že to je velice nepříjemná záležitost.
Všichni moji psi byli hodní,nechci zlé zvíře.A ještě byli obeznámení s různými blbostmi co provádím já,jsem celoživotní prdlouš,mám rád kravinky,psi je znali,nic je nerozhodilo a nerozhodí.Kdyby jste viděli dnešní moje Jorkšíry,když něco provedou,nadávám jim,že jim uřežu palice,oni mrskají ocásky a ňafou na mě,vědí,že je to sranda,přiběhnou a lísají se.Když je odmítnu tak vědí,že to není dobré,po chvíli dolejzají,tak už slevím a pohladím je.
A když přijedu k neznámým lidem,tak ještě před zazvoněním,pokud je venku pes ,tak vím co vyjde za člověka,může se tvářit jak chce,jeho mentalitu již znám od jeho psa u braňky.🙂