tak hlášení..
v sobotu ráno-venčení a pak cvičení doma na karimatce-sedni,packy,podávání brýlí,klíčů,mazi,pravá…ncpala se trochu granulek+léky a šla spát
odpo jsem ji dala jen čůrat a jela do BK k tatínkovi přes noc-autem k domu/bytu-pidi byt,žádný zvíře další,takže mě odpadlo zjištování-kde je Dafča?že musím s Žerykem,,že teda i vezmu psy rodičů když chcou jít taky,že se mám postarat a být i s našema 2 andulkama….
prostě-pidi byt,Dafča,rodič a já-ideálka…
odpo se šla projít kousek po městě,veečer 2 krát venčit-napodruhý kadila,ve středu a ted v sobotu,
měly jsme obě velkou radost🙂
k večeři měla chleba s máslem…
v noci jsme se tulily v postýlce a většinu noci jsme si vykládaly a ona na mě kulila oči a já jí špitala nesmysly🙂
v neděli ráno vycházka kousek do města-bydlíme pár metrů od centra…
pocvičily jsme poslušnost za granulky,Dafi šla prohnat holuby a šlo se dom
dopo prochrněla s otevřenou hubou🙂v náruči u mě,na zádech,jen protahovala nožičky🙂
odpo jsem ji dala jen vyčurat a dopřála si velkou vycházku bez ni…
pak jsme jely dom
kde jsem šla s Žerykem a Vetty rodičů ven
pak jsem sebe,ji,Žeryka nakrmila buchtou-Žeryk teda ještě maso+granule..
no a pak jsem si dopřála rozloučení s anduláčkem….9,4měsíce…-chování v ruce,pospával,já mu vykládala,občas se rozhlížel,pak jsem ho dala do klece a za 2 minutjy už nebyl..☹️-jsem ráda,že jsme se spolu rozloučily,že na mě počkal….
v pondělí krátký venčení u domu,cvičení doma,-odpo venčení jen minutku na dvoře a večer 10minut od domu-večeře-rohkík s máslem,vycházky 2 krát za den s Žerykem+psy rodičů podruhý-s tím,že podruhý chtěla jít se mnou…..a byla smutná že nejde..
venku už ukazovala lavičky,pařez na dvoře-za to chtěla pamlsek,v sobotu my nesla sama od sebe spadlý pásek do gatí…
v úterý-krátká vycházka+cvičení doma za granulky,
odpo si sama chodila 20minut po zahradě a těch 20minut pečlivě čmuchala,večer krátký venčení-k večeři trošla granulí,rohlík,máslo,
přes den pár piškotků..
dnes vycházka kratší,léky už ne,
odpo se vyvenčila,vykadila-zase po 3 dnech
a jely jsme na veterinu-tam jí vzal krev-všechny hodnoty se o hodně zplepšily a vše je skoro dobré,nebo dobré
CRP-má-15-měla by mít tak10…
jako na to,že bylo na mašině 70!!a podle něj ještě o hodně vyšší tak dobrý,
ale ještě se má trošku zmenšit,
takže zase do neděle léky,
s tím,že říkal,že největší nechutenství je po synoluxu,
a kdyby hooodně nechtěla jíst,tak ty léky můžem vynechat…ale jinak je máme do neděle,
pak už nic
a kontrola krve v březnu..
jinak je Dafi veselá,ted večer my zase nosila runíčky co stahuje s háčků,venku chtěla prohnat kočku co seděla na popelnici🙂
doktor je spokojený
mám dotaz-co kdybych vynechala ten synolux a dávala vše ostatní?
jinak odppo měla piškotky,
a zhubla 2 deka,a-což ničemu nevadí…nebyla hubenour🙂
se u ní většinu života snažím o hubnutí…
doktor je s výsledky spokojený!
děkuju za přečtení slohovky až sem,
a za případné rady
mohla to chytit od zvířete?