psala jsem v tématu-o venčení,
že je Dafča marod,no a potřebuji ji rozjíst,aby mohla začít brát léky,dnes jsme s ní byly na veterině,vyfásla 3 injekce,s tím,že asi 2 dny nekadila,je slabá,ale nehubne,
včera jedla trochu rýže s mrkví
piškoty žere i na veterině,ráno/dopo ,ěla trochu jogurtu s vločkama,má granule na játra,po mase jew jí blbě,celou noc chodí +dopo a zvrací…
takže maso jsme vždy dávaly do granulí tak 3 ždibíčky a ne kuře,pamlsky,rybí,hovězí,sýr,kousek buřtíku
vet. nám řekl,at jí posypem granule strouhaným sýrem-troškou+troškou salámu-jako pidi troškou….
od veteriny spala,přijely jsme ve 3-večer tak před osmou jsem jí dala prášek na šítnou žlázu,-pidi čtvrtinu ,pak ty granule-snědla trošku,rýpala se v tom,
tak jsem jí to zaila horkou vodou,šla s ní na dvůr-venčit se nechtěla,že jde dom,tak jsem ji vzala s Žerykem před vrata,tak se vyčurala,trochu prošla,nekadila,vzala si doma pár granulí,
pak jsem vytáhla čmuchací koberečk,obdílník s těma cuckama na mop-používám ho jako hlavolam,pak předložku do koupelny-taky jako hlavolam a granulky v utěrce,tak jsem jí všude dala trošku granulek,tak z toho koberečku něco snědla i hledala,pak i trošku z dalších,já ju u toho chválila za každou snězenou granulku
Dafi-dřív by to sežrala za vteřinu,a čučela by kde co je…ted mor…radší pudu přehazovat uhlí….
potřebuju aby se víc rzjedla..
je to malý knírač,5,9 kilo,8 let,2 měsíce