Nejlepší je, že si takhle spolu nahrává jedna osoba. Sama sobě. A pak se tomu sama zasměje. Sama sobě. To je důležité, umět se zasmát sobě. Je to mládě od soba, sobě? Líbí se mi, jak říká: “…a přemýšlím, jaké krmivo pořídit?” Ptá se nás, esi přemýšlí. A Vy jí všici odpovídáte na nějaké granule.
Já nebudu tvrdit, že granulemi nekrmím - ale není to základem jídelníčku - jedna miska granulí na den pro dva kocoury a jedna kapsička pro dva kocoury. (A nebudu psát, kterou značkou - protože to záleží na každém majiteli, kterou značkou krmí - i když koukám na složení ne na značku - whiskas, a konkrétně marp bych kocourovi nedala z důvodu že má ve složení česnek - nechápu, kterého blbce napadlo dát do krmiva pro kočky česnek a snažit se ho otrávit a způsobit si zdravotní komplice ). Základem je maso, které mají jak k snídani tak k večeři. Plus k obědu konzervička tuňáka. (skutečného masa jako je cosma nebo schesir)
Marp je mi ukradený, ale pro zajímavost jsem koukla, když jste to psala a: kde jste našla ten česnek?? Já jsem přečetla snad v 5 prodejnách složení a nic takového jsem nenašla.
Na odkazu - viz. složení, který dala sama slečna. Podle mého mají tzv. lidského ochutnávače - protože už vidím, jak kocour polovinu z těch surovin žere.
Marp je mi ukradený, ale pro zajímavost jsem koukla, když jste to psala a: kde jste našla ten česnek?? Já jsem přečetla snad v 5 prodejnách složení a nic takového jsem nenašla.
Je v granulích. Zkopírovala jsem složení z výše uvedených webových stránek 🙂
Ale asi ho tam bude takové minimum, že by snad neměl na kočku mít vliv, navíc nebezpečný je hádám hlavně syrový… ? Ale to třeba odpoví někdo znalejší 🙂
Aha, jsem se toho měla nahledat😉 I kdyby tam byl syrový, je to tak zanedbatelné množství, že to není nic proti ničemu…a k ničemu😉 Předpokládám, že to tam dávají, aby to odpuzovalo případné parazity, ale v tom promile ani to nepomůže😉