Dobrý den, prosím o radu viz fotky. Našemu mazlíku před dvěma dny začalo slzet a zčervenalo okolí oka. Proto nějaká rada co by to mohlo být popřípadě jak ošetřit? Moc děkuji
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 06.02.2024, 15:42:22
Dobrým den, potřebuji radu
Mám taky králíka budou jí 3 roky a je to 2. den co jsme objevili že má šedou blanku přes oko nevím co to je jestli na to jsou nějaké kapky nebo léky nebo to je něco vážnějšího (Očkovaná není)
Veterinář má otevřeno až v pondělí takže potřebuji vědět jestli to je urgentní
Mohl by to být šedý/zelený zákal? Já se v tom nevyznám.. zatím žádnou nemoc neměla je jen doma a jednou za rok jezdíme s ní na tábory.
Před pár dny se našemu králíckovo na očích udělalo něco jako “ospalky” měl to přes celé oči. Na jednom oku to už téměř zmizelo, ale na druhém to stále má(viz fotka ) a nevypadá to moc dobře.
Dobrý den, prosím o radu. Dnes když jsem přijela domů z práce měl králíček jedno oko červené a mokré. Může to být jen poranění očička nebo něco vážného? Děkuji za rady! Když se to do pondělí nezlepší , určitě pojedu na veterinu!
u mého králíčka (5 let) se objevil takový bílý povlak v koutku oka (viz fotky). Má to na obou očí a objevilo se to tam až teď nedávno, předtím to tam neměl. Neví prosím někdo, zda je to nemoc, nebo je v pořádku? Předem děkuji za odpověď.