Kde se dají koupit ?
Dotaz používáte někdo plastové hnizdni misky 23 cm, a jestli ano jak jste snimi spokojený?Nebo co jiného používáte pro holubi na hnízdění. Je to pro kalifornsky holubi.
Dotaz používáte někdo plastové hnizdni misky 23 cm, a jestli ano jak jste snimi spokojený?Nebo co jiného používáte pro holubi na hnízdění. Je to pro kalifornsky holubi.
Používám je už 10 let a jsem naprosto spokojen.Stačí je naházet po hnízdění do vody a za hodinu vytáhnout.Jsou stále jak nová.
Kde se dají koupit ?
To jsou nařezané PE trubky na kanalizaci.Buď koupit ve stavebninách,nebo každý vodák má odpad.
Já jsem si říkal, že to nejsou ta běžně dostupná, co mám🙂 Ale i ta nejsou špatná. Bál jsem se, že z nich budou holoubata vypadávat a nedostanou se zpět, ale nestalo se😉
Dobrý řešení, to se mi líbí. I když já mám už vic jak třicet let doma dělaný sádrový s pilinama. Kupodivu furt to drží, když s tím teda nepraštim a nesmí uniknout, no a že jsem smerchl, tak ubejvaj. Tenkrát stála sádra dvě koruny kilo, dneska nevim. Ten plast bude lepší i kvůli dezinfekci
Také používám pouze plastová hnízda. Po x letech , stále jak nová. Stačí odmočit a očistit košťátkem. Ale používám filcové vložky. Z praktických důvodů.
Ano, odmočím, pak košťátkem očistím, nechám oschnout, vydezinfikuju a hotovo. A filcové podložky jsou fajn, taky je používám, jsou fajne👍