Mame a pouzivame Tractive, my sme spokojni.
Zdravím, používáte obojek s GPS? Nejde mi o lokaci psa, toho si snadno uhlídám ale zajímá mě kolik naběhá km při venčení. Máte s něčím spolehlivým zkušenost?
Zdravím, používáte obojek s GPS? Nejde mi o lokaci psa, toho si snadno uhlídám ale zajímá mě kolik naběhá km při venčení. Máte s něčím spolehlivým zkušenost?
GPS obojek je záležitost desetitisíců. Pokud to chcete jen pro tohle,tak se spíš podívejte na hobby výrobky typu Tractive apod.
Mame a pouzivame Tractive, my sme spokojni.
Anonymní:Zdravím, používáte obojek s GPS? Nejde mi o lokaci psa, toho si snadno uhlídám ale zajímá mě kolik naběhá km při venčení. Máte s něčím spolehlivým zkušenost?
No když nejde o GPS lokaci, tak bych pejskovi na obojek připla nějaký levný fitnes náramek.. např nebo krokoměr, prostě nějaká nejlevnější blbina , která je schopná měřit tu vzdálenost, kterou pes naběhá to změří taky.
Ono GPS trackery nejsou sami o sobě drahá záležitost, jde spíše o to, že si k nim musí člověk zaplatit službu, paušál a pokud to nepotřebujete, tak to jsou vyhozených peníze, když vám defakto stačí nějakej obyč. krokoměr.
Přesně tak, stačí krokoměr, na co GPS, když její funkce úplně nevyužijete.
Plánuji GPS lokátor pro Yorkshira, nemáte někdo zkušenost s nějakým lokátorem vhodným pro Yorkshira.
Děkuji
Martin Urban:Plánuji GPS lokátor pro Yorkshira, nemáte někdo zkušenost s nějakým lokátorem vhodným pro Yorkshira.
Děkuji
Zkuste se kouknout na netu na gps obojek: tractive. Asi bude dost kvalitní ale také cenově náročnější, je tam i měsíční nebo roční poplatek za provoz.
Už jsem slyšela chválu na dogtrace x30.
Martin Urban:Plánuji GPS lokátor pro Yorkshira, nemáte někdo zkušenost s nějakým lokátorem vhodným pro Yorkshira.
Děkuji
🙂to bych ho raději naučil přivolání 😉
chápu pro honiče aj. lovecké a chronické zdrhače
Nedávno jsem si koupil takovou miniaturní GPS s přívěskem a je kvalitní. Dlouho jsem hledal něco osvědčeného a ne z Číny..... Doporučuji tento model notiOne go! PLUS Koupil jsem ho zde https://www.spyshop24.cz/mini-lokator-notione-go-plus-pro-lokalizaci-osob-zvirat-a-cennosti-2884.html
A co český Majlo? Máte někdo??