Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 29.02.2024, 12:50:07
http://www.celysvet.cz/chovatelska-stanice-nemecka-doga-espir---dog.php
Řeknu to takhle… upřímně jsem příspěvek napsala jen, abych mohla upozornit někoho dalšího. Nikdo po vás, milí lidé, nechce nějakou lítost…nakonec toto nepíšu ani pro vás, ale pro ty, co hledají pejska, kterému by chtěli dát lásku, kterou si zaslouží každý pejsek, ať už s PP nebo bez.
Inzerát na zlatého retrívra našla moje dcera a i přes hledání informací, které nebylo nejjednodušší najít, jelikož u inzerátu nebylo jméno(což ano, uznávám bylo podezřelé), prostě udělala chybu a důvěřovala nesprávnému člověku. Ale víte co? Koho to zajímá? Pejska milujeme a víme, že mu dokážeme dát to, co si zaslouží, jelikož to z čeho přišel očividně nebylo úplně ideální. Konečně je o něj postaráno a to si myslím, že je to, na čem záleží...na těch psech. Samozřejmě, že kdybychom hned od začátku s dcerou věděly, že jde o pravděpodobnou množírnu, nepodporovaly bychom to. Ale jednoduše se ta “chyba” stala a pejska jsme si vzaly i tak. A CO JAKO?
Trochu zapomínáte na to, kdo je tady ten “nepřítel”. Ano, je problém, když se tito lidé podporují, ale je rozdíl v tom, když víte, že se jedná o množírnu a stejně se rozhodnete do toho jít. My jsme to jednoduše, i když možná z vlastní blbosti, nevěděly. Nakonec to ale jako chybu nebereme, jelikož to, že náš pejsek není papírový neznamená, že si nezaslouží žít dobrý život.
Abych to shrnula… Moje upozornění je pouze a jen pro lidi, kteří přemýšlí nad pejskem a narazí na inzerát od Beáty… Ostatním, kteří tady kritizují lidi, co už naletěli, gratuluji, že si očividně žijí tak neomylný život.🙂 Je otázka, jestli lidé, jako Beáta nepokračují v tom, co dělají kvůli tomu, že když někdo naletí a začne o tom mluvit a snaží se na to upozornit, ostatní jsou hrozně rychlí v tom, hodit na oběť nějakou “smysluplnou” kritiku.
Tady moje zpráva končí, nyní se jdu věnovat svému NEPAPÍROVÉMU, ale MILOVANÉMU psu a přeji krásný zbytek dne 🙂