Skvělý nápad, přidávám se a rovnou s hádankou. Čí jsou hnízda a vejce na obrázcích? Kdo pozná aspoň tři? Něco je těžší něco snazší.
Vlákno pro fotečky a portréty z procházek, krmítek i vodních ploch. Kačer vyčinil mladíkovi.
Vlákno pro fotečky a portréty z procházek, krmítek i vodních ploch. Kačer vyčinil mladíkovi.
Skvělý nápad, přidávám se a rovnou s hádankou. Čí jsou hnízda a vejce na obrázcích? Kdo pozná aspoň tři? Něco je těžší něco snazší.
kdo chce vidět orla?😂byli dva, je to asi pár, blízko hnízdí, jsou i slyšet, chvilku to vypadalalo, že půjdou níž a blíž, ale “vzdušné proudy” je rozdělily a bylo po..
kos, vlaštovka, slepice…😎
Rustica:Skvělý nápad, přidávám se a rovnou s hádankou. Čí jsou hnízda a vejce na obrázcích? Kdo pozná aspoň tři? Něco je těžší něco snazší.
konečně něco zajímavého
takže JEN TIPY
první asi kosí,
u druhých mě chybí měřítko , páč to klidně můžou být od vlaštovky, ale třeba i káně -podobně zbarvených je spousty druhů
třetí tipuju konopka
čtvrtý asi zvonohlík
páté zas chybí měřítko, asi něco “dutinového” je ale hodně kulatý tak nevím
To poslední - nemůže to být holub? Podle barvy a počtu.
To poslední je dost velký. Nějaká kačka?
na holubí či hrdličí mi to přijde moc kulatý…ale třeba jsou jen blbě vyfocený
🤔bažant?páv? nebo že by nějaký plaz
jj kachna by to taky mohla být,(něco dutinového )😉
Vaše tipy mě mile překvapily asi vše kromě jednoho druhu zde zaznělo.
Takže:
1) Kos
2) Vlaštovka
3) Konopka
4) Čížek (hodně těžké)
5) Bažant (hodně těžké když nebylo porovnání velikosti)
tak to s námi (některými) ještě není tak zlé
“dutinovej ” bažant se přiznám mi vůbec nenapadl 🙂 myslel jsem jen na droboť
A teď někdo dejte peří. Hodně z blízka.
Tak na rozjezd něco lehkého.
Nikdo? Nápověda, peří je z léta…a majitelka přežila.
Verun:Nikdo? Nápověda, peří je z léta…a majitelka přežila.
Labuť 🙂
JJ ,labuťačka, celá se “oškubala”- tam bylo bílo a pak u nás na rybníku museli s labuťákem trčet, než jí pírka dorostou…mladý neměli.
Další peří bude zase v létě, máme na návštěvě i různé kachny.
Kdo pozná další peří? Zkusíme prvně bez nápovědy.
Anonymní:Kdo pozná další peří? Zkusíme prvně bez nápovědy.
Haha, malá nápověda anonyme neuškodí.
https://cases.fundesplai.org/es/blog-es/animales/guia-para-seguir-los-rastros-de-los-animales/
Asi něco se zahnutým zobákem, káně🤔?no možná ho mám v košíku na houby, dělám si po cestě lesem výzdobu.