zdravím, mému 5 měsičnímu kocourkovi se vylomil zub když kousl do psí granule. Byla tam chvilku i trocha krve. Co s tím může to být jen přezubování nebo spíš vylomení když je krev? Renča.
Byla to opravdu jen chvilka a pak vše ok tak zase nechci veterináře otravovat když v tomto věku to na to přezubování vypadá jen ta krev mě zarazila právě.
Byla to opravdu jen chvilka a pak vše ok tak zase nechci veterináře otravovat když v tomto věku to na to přezubování vypadá jen ta krev mě zarazila právě.
A to já klidně otravuji. Však to zaplatím, ne? A dám mu tím vydělat. Tak kde je problém?
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 17.01.2024, 16:10:19
Kometko, zbytečně to hrotíte, vždyť to má kočka myšáky. Vám jako děcku někdo revidoval zuby? Zub jsme si vyvyklali, ano krvácelo to, takže mi není jasné, proč se nad tím zadavatelka pozastavuje, snad jí taky rostly zuby…Brácha si zub vyrazil na sáňkách o strom ve 4 letech, zub se nenašel, k zubaři s ním nikdo nešel, vypadalo, že tam není, další problém neměl, tak se neřešilo. A tady se složitě řeší přezubující kotě? 😲
Kometko, zbytečně to hrotíte, vždyť to má kočka myšáky. Vám jako děcku někdo revidoval zuby? Zub jsme si vyvyklali, ano krvácelo to, takže mi není jasné, proč se nad tím zadavatelka pozastavuje, snad jí taky rostly zuby…Brácha si zub vyrazil na sáňkách o strom ve 4 letech, zub se nenašel, k zubaři s ním nikdo nešel, vypadalo, že tam není, další problém neměl, tak se neřešilo. A tady se složitě řeší přezubující kotě? 😲
Kometko, zbytečně to hrotíte,
Hrotím, protože být to můj kocour, jedu k veterináři. I kdybych se měla dozvědět, že zbytečně plaším a všechno je v pořádku. Ale budu mít klidné spaní, že jsem nic nezanedbala.
Tedy já se přiznám, že u Igina jsem byla jako kometa, odvezla jsem ho k veterináři, abych se dozvěděla, že mu vypadl mléčný zub - nyní má krásný špičák (holt chyby prvomajitele)
U Kliminka jsem to ani nezaznamenala - asi je všechny spolknul.