Nevím zkusím prohlédnout a ňaky svrab to není ?
Co za nemoc by mohly být strupy u kořene ocasu, které asi svědí protože si je prase škrábe.Dík.
Co za nemoc by mohly být strupy u kořene ocasu, které asi svědí protože si je prase škrábe.Dík.
Nemá vši?
Nevím zkusím prohlédnout a ňaky svrab to není ?
No jasně, může to být svrab, taky plíseň, kvasinková infekce, bakteriální infekce, a taky to může být jen zástupná reakce na svědění nebo bolest konečníku, ocasu, hýždí (tj. může mít prase roupy? nemá osinu v zadku? nemělo omrzlinu? atd.).
Anonymní:Nevím zkusím prohlédnout a ňaky svrab to není ?
Viz Buggyra.
Nedáte ani fotku a čekáte, že to vyvěštíme.
Buggyra:No jasně, může to být svrab, taky plíseň, kvasinková infekce, bakteriální infekce, a taky to může být jen zástupná reakce na svědění nebo bolest konečníku, ocasu, hýždí (tj. může mít prase roupy? nemá osinu v zadku? nemělo omrzlinu? atd.).
může mít prase roupy?
Znám jenom roupy u lidí nebo u koní.
kometa:může mít prase roupy?
Znám jenom roupy u lidí nebo u koní.
Já ještě u koček, páč kocour je měl taky. Bodlinka nebo kdo říkal, že je ale od kočky nemůžu chytit, tak třeba u kočky byli jen tak na návštěvě, třeba je kočka chytla ode mě.
No tak podle zběžné lustrace na googlu roupy můžou mít plazi, obojživelníci, přežvýkavci nebo nějaké opice, ale zdá se, že prase ani kočka a pes ne 😀
Buggyra:Já ještě u koček, páč kocour je měl taky. Bodlinka nebo kdo říkal, že je ale od kočky nemůžu chytit, tak třeba u kočky byli jen tak na návštěvě, třeba je kočka chytla ode mě.
Roupi u koček? To se mi nezdá. Po konzultaci s kolegyní - jsou u koní, králíků, slepic a ovcí.
Slepic ?!?!
To jsem netušila..
Slepice jsem teda taky nečetla, zajímavé.
Vždyť ten někdo (asi Bodlinka) říkal, že u koček a psů nejsou, takže žádné překvapení.