Děkuji moc, jsem právě nervózní, protože je malinká, má 3kg. Ale bulka je malá, cca 1-2cm a tvrdá.
Kastrace feny
Z toho mám právě taky strach, je malinká, má jen 3kg
Anonymní:Děkuji moc, jsem právě nervózní, protože je malinká, má 3kg. Ale bulka je malá, cca 1-2cm a tvrdá.
Jeden nebo dva centimetry? To není zase úplně malá.
Tvrdá je vždycky. Má hladký povrch a je pohyblivá?
Já bych nečekala. To máte měsíc do hárání, měsíc hárání, dva měsíce po. To jsou už čtyři měsíce. Může to vypadat za tři roky povrchově furt stejně a za tu dobu se nešířit dál, stejně tak to ale může být za tři měsíce průšvih.
Nechci zakládat nové vlákno.
Dával jste někdo své fence po kastraci pooperační košilku? Když už máme všechny, včetně té s kamínky v močáku, vykastrované, objevila jsem náhodně pooperační košilku 🙂. A tak jsem se zamyslela nad tím, jestli to je nebo není lepší věc než límec. Naše pesy zvládly pooperační stavy naštěstí bez límce nebo prubanu (i košilky), ale byly neustále pod dozorem. Asi jsme měli štěstí, ale jizvy je nijak zásadně nezajímaly.
Ano. První dny pruban, pak aspoň tričko. Pro můj aspoň trochu klidnější spánek a kvůli čistotě rozhodně, venku bylo nutné.
Nicméně pokud by si fena břicha jen trochu všímala, dávala bych bez debat límec.