jaké máte zkušenosti s těmito terapeutickými dekami? Chci pro kobylu na uvolnění zatuhlosti a prevenci. Obě deky mají své příznivce, zajímaly by mě tedy opravdu zkušenosti. Vím, že je rozdíl ve vláknech, ale nevím, co z toho je lepší.
Super, děkuji. Včera jsem ještě prozkoumala další zkušenosti a rozhodla jsem se pro BOT Warmer. Tedy vyzkouším to i pro sebe, tak jsem zvědavá. 😀 Děkuji!
Já mám též zkušenosti s BoT, i kamarádky mají, jedna i na koni, ostatní na sobě, a můžeme potvrdit pozitivní efekty 🙂 Konkrétně já mám bederní chránič, a to je velká paráda.
U toho mého BoT doporučuje postupně navyknout na účinky tkaniny a potom přejít k 8+ hodinovému nošení, tj. klidně celý den nebo celou noc nebo imrvére, já nosím bederák přes den a v práci mě zatím nerozbolela záda ze sezení, a když jsem měla bolavé svaly po námaze, skutečně se to vyřešilo rychleji, než jsem zvyklá (to jsem ho nosila den/noc/den bez přerušení). Objednávala jsem více členům rodiny, některé oděvy určené pro sportovní použití se mají používat spíše při výkonu, jiné se mohou používat i při aktivitě i při regeneraci, to se dočtete u toho kterého výrobku. Stejně jako další podmínky použití. Prodávají i prostě oblečení, které můžete běžně nosit, a nebo různé zateplovací vrstvy pod oblečení.