Zajímají mě hamburčanky tyto krásky na fotce pro mě jedno z nejhezčích plemen. Děkuji za náměty.
Ahoj, prosím, poradíte mi. Jak velké má být asi snáškové hnízdo pro zdrobnělou drůbež? Děkuji všem.
Ahoj, prosím, poradíte mi. Jak velké má být asi snáškové hnízdo pro zdrobnělou drůbež? Děkuji všem.
Anonymní:Ahoj, prosím, poradíte mi. Jak velké má být asi snáškové hnízdo pro zdrobnělou drůbež? Děkuji všem.
Musíte upřesnit příomo plemeno. Třeba taková zdrobnělá brahmánka, bude mít jiné nároky, než zdrobnělá vlaška….
Mně sedela zdrobnělá wyandotka v koupeném plastovém hnízdě .. hnizdo akorát..
Pro zdrobnělý wyandotky mám 25x25cm uřízlý spodky z plastovejch barelů, lepšejší by bylo víc, ale měl jsem jich 5 a neměl pro ně využití.. Krásně se udržujou v čistotě a pipuším se líběj, dokonce aj kohůt občas přidá vajíčko 🙂
.barely vypadají dobře,ale asi bych vyřizla kousek přední strany na nižší vchod..když bude hnizdo plné vajec a slepička na ně z výšky skočí, může být po kuřatech..pokud tedy v nich budete lihnout.. 😉.
To jsou snáškový, vajíčka na hamu papu, né pípíp 🙂 Na kuřátka mám nachystaný "kvočny" KingSuro a 10Pro Plus.. Jinak ale, předek pro lepší vstup je vyřízlej i tak 🙂
Tak to je všechno ok😀..a líhně už jsou nažhavené..já tedy také nejradši líhnu v líhni, je to jistota..
Líhně sou zatím v chladu, to je fotka z loňska, nažhavenej na líhnutí sem zatím jenom já 🙂
Zajímají mě hamburčanky tyto krásky na fotce pro mě jedno z nejhezčích plemen. Děkuji za náměty.
JardaPecival:Pro zdrobnělý wyandotky mám 25x25cm uřízlý spodky z plastovejch barelů, lepšejší by bylo víc, ale měl jsem jich 5 a neměl pro ně využití.. Krásně se udržujou v čistotě a pipuším se líběj, dokonce aj kohůt občas přidá vajíčko 🙂
Tak 25x25 zvládnou v pohodě i 2 v jednom 🙂