- Příspěvek #175036
- Nahlásit
Podle me to jsou indicke, ale jistě to nevim, vecer nebo zitra vyfotim. Uz se nam i rozmnozili a mame mlade. Dekuji, zkusim a uvidim hlavne kdyz neublizi.
Dobry vecer, mohou dostat pakobylky ke krmeni brectan? Pro strasilky je nezavadny ale u pakobylek nevim.
Pochybuju, že ho budou žrát…
Anonymní:Dobry vecer, mohou dostat pakobylky ke krmeni brectan? Pro strasilky je nezavadny ale u pakobylek nevim.
Záleží na druhu. Pakobylky indické (Carausius morosus) břečťan berou ochotně, ale pro většinu jiných je standard spíš ostružiník.
Pakobylky jsou strašilky, je to jen zavedené české označení pro štíhlé druhy strašilek, v tom je čeština, jako v mnoha jiných případech poněkud zmatená..
Břečťan není vůbec špatné krmení, jen jeho listy jsou relativně tuhé a drobné nymfy s ním mohou mít problém, a za druhé, pokud jsou zvířata zvyklá na jiné krmení, nemusí ho automaticky ochotně přijímat - dává se třeba Eurycanthám a prostě větším druhům 😉
Podle me to jsou indicke, ale jistě to nevim, vecer nebo zitra vyfotim. Uz se nam i rozmnozili a mame mlade. Dekuji, zkusim a uvidim hlavne kdyz neublizi.
PSG 05.pakobylka indická
Ale prd. Mělo to být jinak.tam měl být otazník.zda nejde o jiný běžnější druh.
Psg05 jsou ….extradentaty.pakobylka růžkatá.ty jsem si jednou roznesla po všech pokojovkách.vysypala jsem substrat ke kytkam.nevsimla si vajíček a bylo to. Když byla v zimě největší nouze o ostružiní…brzo tma jít do lesa.nebo mi to srnky vypásly….a to jsem měla i přes deset různých druhů .žraly ledový salát z krámu.sice ne všechny. ale dalo se to občas zachránit.