Ahojky, máme na chatě kocourka cca jeden rok, přišel sám. Krmíme ho, byli jsme s nímvloni u veterináře a dostal všchny injekce, co se mají dávat u venkovních koček. Spí v zateplené boudičce. Když ho krmíme, nebo když přijedeme, tak se nám zdá, že neudrží rovnováhu. Chodí jak opilý. Dnes spadl z lavičky a ostatní kočky spadnou na nohy, ale on na bok a záda. trvalo toi skoro minutu než se srovnal, ale pak měl problém vyskočit na lavičku. Vloni měl něco s učima, dostával nějaká antibiotika. Prosím o radu, zda s ním zajít k veternáři nebo jak dál postupovat? Není náš, je to nalezenec, ale určitě mu chceme pomoci. díky Ivan
Ahojky, máme na chatě kocourka cca jeden rok, přišel sám. Krmíme ho, byli jsme s nímvloni u veterináře a dostal všchny injekce, co se mají dávat u venkovních koček. Spí v zateplené boudičce. Když ho krmíme, nebo když přijedeme, tak se nám zdá, že neudrží rovnováhu. Chodí jak opilý. Dnes spadl z lavičky a ostatní kočky spadnou na nohy, ale on na bok a záda. trvalo toi skoro minutu než se srovnal, ale pak měl problém vyskočit na lavičku. Vloni měl něco s učima, dostával nějaká antibiotika. Prosím o radu, zda s ním zajít k veternáři nebo jak dál postupovat? Není náš, je to nalezenec, ale určitě mu chceme pomoci. díky Ivan
Než ve Vašich rukou, tak mu bude evidentně líp v útulku. Tam si ho může vzít někdo, kdo ho nenechá venku samotného na chatě.☹️👎
Dnes spadl z lavičky a ostatní kočky spadnou na nohy, ale on na bok a záda. trvalo toi skoro minutu než se srovnal, ale pak měl problém vyskočit na lavičku.
Odpověď na příspěvek uživatele Samko z 31.12.2023, 15:15:15
Promiňte, ale nedělejte s toho kovbojku. Roky jsme měli tzv. chalupové kocoury. Sousedi jim dávali “základní” jídlo a od pátku do neděle bývali u nás, pak celé léto, všechny prázdniny a dovolené. Když onemocněli, brala jsem je domů do bytu. Ten jeden i u nás byl pak uspán, měl selhání ledvin.
Tady zadavatel se zajímá, není mu stav jeho zvířete jedno.
Odpověď na příspěvek uživatele Samko z 31.12.2023, 15:15:15
Velice se omlouvám, že jsem se jej ujal. Přišel sám, mám chatu cca 500 od další nemovitosti. Byl zablešený a vyhublý, malý, podtržený. Vzali jsem jej k veterináři , všechny vyšetření, všechny potřebné injekce. Veteřinář zjistil , že má nějaký zánět v uších. Dostával cca 7 dní “antibitika”, každý den tam chodím, každý den dostáva kapsičku, keksíky a čistou vodu ( jo manželka mu občas dává šunku a tvrdý sýr, to já jsem nedostal , ani nepamatuji. Myslíte, že je mu u nás špatně, no tak si pro něj přijeďte a ukažte, co umíte.
Promiňte, ale nedělejte s toho kovbojku. Roky jsme měli tzv. chalupové kocoury. Sousedi jim dávali “základní” jídlo a od pátku do neděle bývali u nás, pak celé léto, všechny prázdniny a dovolené. Když onemocněli, brala jsem je domů do bytu. Ten jeden i u nás byl pak uspán, měl selhání ledvin.
Tady zadavatel se zajímá, není mu stav jeho zvířete jedno.
Fuuuj!
* Z toho kovbojku…
Chtěla jsem napsat něco jiného, pak to změnila a už jsem si nevšimla té hrubice!!!🤭