zdravím, přikoupila jsem našemu kohoutkovi dvě liliputky, co to je za plemeno?
co to je
možná wyandotka
Já je koupila v Lysé a byl tam tehdy takový nával, že jsem uviděla první liliputky, popadla je a vypadla😀. Už si krásně zvykly a překvapilo mě jak jsou to klidné a sebevědomé slepičky. Na noc chodí do chlívku zvlášť, ale přez den jsou normálně s velkými slepicemi a vzájemně si neubližují. Dokonce jsem viděla, jak ta tmavší klofla tu velkou u žrádla.
Vypadá to na zdrobnělé wyandotky.. aspoň ta světlejší vlevo..chtělo by to lepší fotky..na kleci nebylo uvedené plemeno?
Chtělo by to lepší fotky, ale fakt by to mohly bejt Vyanďotky, jedna žíhaná a druhá stříbrná koroptví.. I ta povaha by seděla.. Ale pozor, klamou tělem, vypadaj jako andílci, ale sou to strašný zlotřilci 😄 Jen by si zasloužily lepčejší napaječku.. https://www.kamir.cz/napajecka-pro-drubez-na-nozickach?atr=50931 , výběr velikostí, nožičky super v podestýlce, jsou odendávací(při zavěšení), ten plast se krásně čistí, snese i zamrznutí v mírným mrazu..
jsou to náhodou sympatičtí andílci🤭. Na kleci nebylo nic, koupila jsem je na takovém trhu bokem od hal. Byl tam hrozný nával a chovatelé tam měli hafo známých, s kterými si povídali. Do toho se okolo tlačili další zájemci, já byla ráda že jsem hned na kraji uviděla malé slípky a můžu rychle pryč.😂Na nějaké vyptávání nebyl prostor.
Jestli si sednou, dám pod ně vajíčka těch fenixek, snad to vyjde.
Sednou s jistotou jako že zítra vyjde slunko zas 😂
tak budu mít malý fénixe.
jojo, už se to blíží 🐣 Jen já nemám nepříbuznýho kohouta tak nevím, co budu líhnout.. Možná příbuzňáky jen na maso, v mrazáku tři nohy nevaděj 😄
No, jestli byly z trhu, tak tam označení nebývá žádné.