Jako, že jste jí to “sežrala?”🙂
Oblibeny pamlsek
kometa:Jako, že jste jí to “sežrala?”🙂
tož kdo by odolal takovým super kuřecím čipsíkům, mňam…🙃
Tatarák , játrovou zavářku miluju, ale todle bych asi nedala. … mám fixované:
syrové kuře(sušené není taky tepelně opracované) = salmonela.
Plaka:Dnešní mix pamlsků pro štěně u příležitosti očkování. Tedy spíš součást krmné dávky, ale účel splněn, při vyžírání lahůdek z dlaně si nějakýho pigára a předtím prohlídky ani nevšimnul. Vařená mrkev, bramboro, vajíčko, Brit salám, namrmlaný sušený plíce do toho, byl ohromen.
Co je to “namrmlaný”? 😀😉
Nebude to něco jako nahňahňaný ? 😊
A to je co za slovo? Já znám “ naňahňaný”, což znamená namačkaný.
Jé to je pěkné, co všechno to může znamenat:
nahňahnaný, namrmlaný- jako že namačkaný (vidličkou rozmačkané na atomy a smíchané, nahňahňáte banán s piškotem)ale u nahňahnaný má u nás ještě význam : namačkané vedle sebe : jako třeba “byli tam nahňahnaný jako sardinky”, prostě těsně vedle sebe …
Namrmlaný pamlsek je pamlsek rozmrdlaný. Nahňahňaný na pidikousky, roztrhaný na co nejmenčí částice, aby splynul s okolím, nezadusil špenátko a zároveň celý pytlík pamlsků výrazně obohatil o svůj smrádek.
Jako myslíte takový rozšmrdlaný ?
A znovu uhňácaný ? 😊
né,🙃 …roztlačkaný a zhňahnaný(zhňahňaný)
Nepoužila bych až tak silný výraz, rozšmrdlaný je něco na kaši. Toto jsou jen roz/namrmlené kousky, které si zachovávají entitu, nic se nehňátá, naopak vyžadujete jistou strukturu směsi, pak jen vytahujete krásně ovoněné separátní jednotlivce pro vořecha. 😀
Už chápu, není to prostě úplně rozmrdané. 😅🤣
*d 🤣🤣🤣
Doron:Už chápu, není to prostě úplně rozmrdané. 😅🤣
Já se z Tebe jednou zblázním!!! 🤣😂
🤣🤣🤣
Já přisahámbohu chtěla napsat rozmrdlané. 🤣
Ono se to muselo samo napsat ! Já jsem slušná ženská !😂
Jenže nám se zalíbilo právě to rozmrdané! 🙂A to jsme taky slušné ženské.
kometa:Jenže nám se zalíbilo právě to rozmrdané! 🙂A to jsme taky slušné ženské.
napsat to chlap, tak hned z něj bude “chlípný hnusník” (viz OS v LJ aneb KO) 😉
A hnusný chlípník.😉 Skvělý film!
Doron:Já přisahámbohu chtěla napsat rozmrdlané. 🤣
Ono se to muselo samo napsat ! Já jsem slušná ženská !😂
Jo jo, známé takové slušné ženy…🤣
Hele, ale včera jsme posílala fotky Štístka a Princezny (ty kočičí brože od Irmy). No a posílala jsem to jako MMS hooodně lidem.
No a napsala jsem, že posílám foto Štístka a jeho nevěsty Princezny. Vzápětí mi začaly chodit SMS zpátky, jestli jsem se nespletla a proč o Princezně píšu jako o nevěstce!!!🤣
A přísahámbohu, že to “k” do slova nevěsta se taky napsalo samo!😂