Jsou to krůty
Dokázali byste z fotek určit pohlaví krůt? Jsou letošní (přesně měsic nevím). Já to typuju na krocany, ale nevím jsem v krůtách začátečník. Děkuji za rady
Dokázali byste z fotek určit pohlaví krůt? Jsou letošní (přesně měsic nevím). Já to typuju na krocany, ale nevím jsem v krůtách začátečník. Děkuji za rady
Jsou to krůty
bohemia.gall:Jsou to krůty
Vážně? Tak to mám radost. Děkuji
Podle mě taky krůty, krocany už byste každopádně poznali protože by dělali vějíř z ocasu a naparovali se.
Anonymní:Podle mě taky krůty, krocany už byste každopádně poznali protože by dělali vějíř z ocasu a naparovali se.
Krůta vějíř nedělá? Já obě jednou viděl jak obě na sebe vějiř udělali, ale pouze jednou, když jsem je dovezl. Od té doby jsem to nepozoroval ani jednou..
Krůta vějíř samozřejmě také dělá, ale ne tak často a ne intenzivně jako krocan. Spíš jen k zastrašení něčeho vzrusujiciho, nebo jako projev dominance.
Tak pokud jste to viděli jen jednou při dovozu domů, tak ano, to možné je, to dělají i krůty výjimečně. Ale u krocanů by to bylo na denním pořádku, tím pádem teď už je jistě že máte krůty. Jak dlouho je máte doma?
Anonymní:Tak pokud jste to viděli jen jednou při dovozu domů, tak ano, to možné je, to dělají i krůty výjimečně. Ale u krocanů by to bylo na denním pořádku, tím pádem teď už je jistě že máte krůty. Jak dlouho je máte doma?
Máme je asi tři měsíce…
Anonymní:Máme je asi tři měsíce…
Už byste meli začít shánět krocana..po vánocích jich asi moc nezbylo 😀..
ančovička:Už byste meli začít shánět krocana..po vánocích jich asi moc nezbylo 😀..
Snad alespoň jeden krocan zbyl 😂