Dobře, a co si mám představit pod krmením normálně?
Váš názor na granule ACANA Wild Coast?
Váš názor na granule ACANA Wild Coast?
Acana nebyla nikdy nic moc, už když kouknete na složení - na 1.syrový losos jen 22%, to si hned vydělte 3 a je tam nulanula prd - kdoví jaký kvality, na 2. místě RYBÍ MOUČKA to je jen chem. upravenej HNUS, pak ječmen , hrách, kroupy , oves´….
nekrmil bych to ¨
co je v Evropě moučka neplatí pro zámoří tam na to kašlou a semelou všechno viz
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/?uri=CELEX%3A31998L0067
Masová moučka : Produkt, který se získává tepelnou úpravou, sušením a mletím těl nebo částí těl teplokrevných suchozemských živočichů, jejichž tuk lze částečně extrahovat nebo fyzikálně odstranit; nesmí obsahovat rohovinu, štětiny, chlupy a peří, jakož i obsah žaludků a střev."
proč nekrmíte normálně ?
Dobře, a co si mám představit pod krmením normálně?
Odpovím otázkou - čím byste krmil/krmila, kdyby neexistovaly granule a konzervy pro psy? Co myslíte, že pes, jako šelma, asi tak může žrát?
P.S. nejsem odpůrce granulí.
neviem prečo sa zvrne,ked sa niekto opyta na granule,hned na barf,normalne sa da odpovedat,nie acana nie su moc kvalitne granule,su lepšie tie a tie.ano ked neboli ganule a konzervy,krmilo sa chlebom a cestovinami maximalne v mlieku,ja krmim granulami čo predava Hajek,prekrmil som už všetky😉
Za sebe můžu doporučit granule Marp nebo Applaws. Krmíme psa i syrovým, ale granule mám doma jako pojistku. Když jedeme na chalupu, pod stan, na rybářské výpravy apod.
Anonymní:Váš názor na granule ACANA Wild Coast?
Zkusím a uvidím ne?
Známá s tím krmí …
(jsem odpůrce krmení výhradně granulemi, ale jako nouzovka
se můžou granule hodit = můj laický názor)
My jsme po vyzkoušení pár značek (třeba i N&D) asi zakotvili u Primal Spirit.
Máte zkreslené představy o krmení v době před granulemi. Někde se tak, jak píšete, asi krmilo, ale u nás ne a neznám nikoho, kdo by psa krmil mlékem s pečivem.
My jsme krmili masem vařeným i syrovým, s přílohami a zeleninou. Dnes se tomu říká barf a udělala se z toho věda.
V době před granulemi se chodilo s kýblem na jatka nebo do nuceného výseku. Malí psi na vesnici dostávali zbytky od oběda a taky zbytky od všeho, co se zabíjelo. Možná někdy i to mléko s pečivem, ale rozhodně ne jako jediné. A bývalo kozí.
U nás se psům vždy vařilo.Maso plus rýže,krupky,těstoviny plus většinou mrkev.Dostávali vejce,kozí mléko,tvaroh.Dostávali veškeré odřezky masa,ale i to,co nechtěli se nehodilo pro lidi.Na cvičák se běžně vozilo maso z jatek.V postatě,tak krmím stále,jen vše nevařím.
bery25:neviem prečo sa zvrne,ked sa niekto opyta na granule,hned na barf,normalne sa da odpovedat,nie acana nie su moc kvalitne granule,su lepšie tie a tie.ano ked neboli ganule a konzervy,krmilo sa chlebom a cestovinami maximalne v mlieku,ja krmim granulami čo predava Hajek,prekrmil som už všetky😉
Vždyť ten barf tady nikdo nenutí, vidím i lupus šel trochu do sebe a píše “krmit normálně” 🙂
Mně připadá Acana hrozně předražená, takže jsem s ní krmit přestala, už je to delší dobu. Počítám ale, že cena dolů určitě nešla. Jako nouzovku mám N&D chovatelské balení. Ovšem teď na Vánoce chlupáčům dopřávám, koupila jsem jim zvěřinu, králičí a hovězí maso.
Sarah, odkud prosím berete králičí maso? děkuji ❤️
Alan má dnes také králíka,ale domácího.🐇
my taky dnes králík 😄- vetamixový plus rozvařená hlava a vnitřnosti od domácího
Tak já pamatuju : NO Tarzan, patka chleba v syrovátce a paní ještě bylo lito, že ošidila prase. Nebyla zlá, jen moc chudá. Ale tenkrát pes dával pocit většího bezpečí, pohraničí bylo divoké.
L.S.:Sarah, odkud prosím berete králičí maso? děkuji ❤️
Vetamix
Xerxova:my taky dnes králík 😄- vetamixový plus rozvařená hlava a vnitřnosti od domácího
Alan má celého,akorád staženého a vyndanou žluč.Jinak si s ním poradí sám.
A kvalita dobrý ? Na Vetamix jsem neslyšela moc pozitivní reference…
L.S.:A kvalita dobrý ? Na Vetamix jsem neslyšela moc pozitivní reference…
Já jsem spokojená už 5 let. Jednu dobu byly výkyvy v termínech dovozu v době svátků, ale zlepšilo se to, nemůžu si stěžovat. Kvalita je v pořádku, psi nikdy neměli problémy, prospívají, odpad minimální a konzistence ok. S granulemi nesrovnatelné.