zdravím, chci se zeptat, jestli je problém mít dohromady alexandra malého s andulkou, alexandra mám přes dva měsíce a máse k světu, ale jeden známý mi ted nabízí mládátko andulky, jsem na rozpacíchjestli jim to bude klapat, viel jsem nejake videa kde o nebyl problem, ale radsi se ptam vas zkusenejsich, jestli nahodou nemate podobne zkusenosti, diky moc!!!zároveń se omlouvám, vložil jsem tento příspěvek do knihy návštěv a tam očividně nepatří, omluva!!!
ja bych v tom taky nevidela az tak velky problem, my mame doma alexandra maleho s korelou v jedne klicce a jsou to neuveritelni kamaradi, nenech se odradit, rozdelit je muzes vzdycky, at ti to vyjde
Dobrý den,kupte novou klec 1,5m dlouhou a vpusťte tam oba současně.Samozřejmostí je každodenní prolet cca 2h,a bedlivé pozorování ze začátku tohoto soužití.v případě nutnosti rychle zasáhněte a ptáky oddělte.Mnoho štěstí.
díky moc za vaše názory a rady, akorát jsem si myslel, že se zapojí víc vás odborníků, kteří by mi mohli poradit, nevadí, budu se snažit vyhodnotit sám veškerá pro a proti a rozhodnout se co možná nejlépe, díky!!!!!!!!!!
Ahoj v zájmu zdraví andulky se ozývám ještě jednou, nevpouštěj andulku do klece kde jsi měl alexandra. rozhodně je vpusť do nové klece.Pro andulku by to mohlo dopadnout zle
ja si myslim pravy opak, mam v jedne kleci amazonana s alexandrem a zijou si spolu opravdu moc hezky, taky sem si kdysi myslela ze to neni mozne ale opak je pravdou, je to na tobe
takže už jsme se rozhodli, dneska jsme byli koupit klícku pro andulku a postupně se je budeme snažit sbližovat, myslím si že to bude pro ně oba dva naprosto jedinečné!!!
já jsem si dal do klecí které byly vedle sebe pár aexandrů a vedle pár fiseráků to co jsem dovezl ze zwolle dal jsem je tam večer asi v 11 ráno v 8 sem se tam koukal a dobrý šel jsem tam o ůl deáte a jeden měl roztrhlé břicho a byl pokausaný na noze naštěstí jsme ho s veterinářkou zachránili