Německé výstavní nechovám, ale pár fotek vložím z chovu Ludvíka Hory.
Zdravím všechny.Jsem zde a stále sleduji,ale NVH nevidím,tak jen pár fotek z mého nyní už malého chovu.Kouťák
Zdravím všechny.Jsem zde a stále sleduji,ale NVH nevidím,tak jen pár fotek z mého nyní už malého chovu.Kouťák
Koutak:Zdravím všechny.Jsem zde a stále sleduji,ale NVH nevidím,tak jen pár fotek z mého nyní už malého chovu.Kouťák
Určitě se přidají i další chovatelé “němců”, tak, jak bylo na ifauně. Ještě mi chybí p. Míra fér a jeho neskuteční “plyšáci” - bubláci. Určitě je potkám v lednu v Lysé, tak jako v loňském roce
jo012810:Určitě se přidají i další chovatelé “němců”, tak, jak bylo na ifauně. Ještě mi chybí p. Míra fér a jeho neskuteční “plyšáci” - bubláci. Určitě je potkám v lednu v Lysé, tak jako v loňském roce
Omlouvám se, že jsem si po sobě nepřečetl a p. Féra jsem napsal s malým f.🙄
Německé výstavní nechovám, ale pár fotek vložím z chovu Ludvíka Hory.
S Ludvíkem Horou jsem byl 32 let v klubu NVH.Posílám pozdrav.Zdeněk FRANTA
Zdravím.
V předchozím příspěvku jsem napsal,že už holuby nechovám a tak dávám vysvětlení.Na letošní rok jsem měl postavených 5 párů NVH a od dvou párů jsem již odchovával pouze červené kapraté.
Konec roku a začátek roku letošního začal pro mě špatně.Covid,chřipka a tromboza.Je mi 72 let a tak jsem se rozhodl s chovem holubů nadobro skončit.Z chovu jsem vybral 10 kvalitních holubů a ty jsem daroval kamarádovi z klubu NVH,takže můj chov bude pokračovat dál.
Přeji všem krásné holubaření a každého rád uvidím. Zdeněk FRANTA (Kouťák)
Škoda….Možná by vám holoubci dávali psychickou vzpru. Když máte holubník na chalupě a jsou zdravotní potíže, pak se moc nedivím. Ať se zdarví “umoudří” a můžete alespoň sledovat ten holubářký život a tu a tam pokecat s přáteli. Jak říkal můj o dost starší kolega-holubář. Je sice pěkné získat na výstavě čestnou cenu, ale lepší je se sejít s mnoha přáteli. Tak hodně zdraví.
Koutak:Zdravím.
V předchozím příspěvku jsem napsal,že už holuby nechovám a tak dávám vysvětlení.Na letošní rok jsem měl postavených 5 párů NVH a od dvou párů jsem již odchovával pouze červené kapraté.
Konec roku a začátek roku letošního začal pro mě špatně.Covid,chřipka a tromboza.Je mi 72 let a tak jsem se rozhodl s chovem holubů nadobro skončit.Z chovu jsem vybral 10 kvalitních holubů a ty jsem daroval kamarádovi z klubu NVH,takže můj chov bude pokračovat dál.
Přeji hlavně hodně zdraví a pak se třeba ještě dostaví chuť aspoň na pár kousků NVH, za všechno co jste pro chovatelství udělal vám patří velké dík.
Koutak:Zdravím.
Doufám, že už jsi zdráv a ty moribundusy jsi zahnal.
Jardo,bez holubů je to těžké,ale já neumím nic dělat polovičatě,tak toto řešení bylo to nejlepší co jsem mohl udělat.Holuby jsem daroval kamarádovi z klubu NVH a mám stále zprávy jak se jim daří.Mají se dobře a to je to hlavní.I když budu bez holubů,tak každý měsíc na trhu v Soběslavi a výstavách v okolí budu vždy,protože tam jsou lidé,kterým rozumím.Až pojedeš někdy na Třeboňsko,tak se zastav.Kouty víš kde jsou.Posílám mé poslední holoubě narozené koncem roku 2023. Zdraví Zdeněk