Ta je pozitivní - z FB.
Myšlenka dne: Všiml jsi už někdo, že za tři roky,
ten smrtelný virus nezabil žádného politika?
RONJO - MÁM VZKÁZAT OD MEGÍ, ŽE KDYŽ TO TE´D OBJEDNÁTE, STIHNEME TO, NEBOJTE, UDĚLEJTE OBJEDNÁVKU DNESKA, ZAPLAŤTE DO A DEJTE SI DORUČENÍ BALÍKOVNOU. A STIHNE SE TO, MÁME NA TO TÝDEN, KDYŽ TO BUDE V BOXU, MŮŽETE TO KLIDNĚ I NA ŠTĚDRÁKA VYZVEDNOUT. HONEM, HONEM, NECHCI, ABY KVŮLI KNÍŽCE JSTE BYLA SMUTNÁ.
MEGÍ O TOM VÍ, ZACHRÁNÍ VÁS.
Nereste nikdo anonyma, jsme v pozitivnu
Anonymní:Tak si namastit kapsu tady na chudých chovatelích.😛
Nezáviďte, že někdo něco umí. Pokud je ta kniha tak tlustá a dobrá, tak to Zrzavci a Megí prodávají skoro zadarmo
Zrzavci:RONJO - MÁM VZKÁZAT OD MEGÍ, ŽE KDYŽ TO TE´D OBJEDNÁTE, STIHNEME TO, NEBOJTE, UDĚLEJTE OBJEDNÁVKU DNESKA, ZAPLAŤTE DO A DEJTE SI DORUČENÍ BALÍKOVNOU. A STIHNE SE TO, MÁME NA TO TÝDEN, KDYŽ TO BUDE V BOXU, MŮŽETE TO KLIDNĚ I NA ŠTĚDRÁKA VYZVEDNOUT. HONEM, HONEM, NECHCI, ABY KVŮLI KNÍŽCE JSTE BYLA SMUTNÁ.
MEGÍ O TOM VÍ, ZACHRÁNÍ VÁS.
Když ji nechci do Vánoc, bude i po Vánocích ? K Vánocům mi stačí ponožky 🙂)
No jasně, že bude i po Vánočkách. Ale třeba by se to i stihlo?? Muselo by se fofrem jednat.
Zrzavci:No jasně, že bude i po Vánočkách. Ale třeba by se to i stihlo?? Muselo by se fofrem jednat.
Přece si nebudu kupovat dárek ! A prásknout rodině, kde trávím čas……"Jasně, proto máš umytý jen 1 ( slovy jedno) okno ! " 😇
Špatně vybrané téma a proto smazano..🤫
Dája
Vidíte, mě ani nenapadlo nahlásit. Protože jsem si říkala, že anonym je tak naprosto mimo, že bude stačit nereagovat.
Ta je pozitivní - z FB.
Myšlenka dne: Všiml jsi už někdo, že za tři roky,
ten smrtelný virus nezabil žádného politika?
Všiml jsi už někdo? Ještě, že je to převzato z fb. Tam je takhle špatně napsaných “hlubokých” myšlenek přehršel.
Jinak bez komentáře.
To mě tedy štve, zkopírovala jsem to a nekontrolovala.
kometa:Vidíte, mě ani nenapadlo nahlásit. Protože jsem si říkala, že anonym je tak naprosto mimo, že bude stačit nereagovat.
A nebude to i tím, že vzhledem k vašemu věku ( pardón) máte k nahlašování špatný vztah ?
Budu pochopena ? Nedostanu po čuni ?
Orionka:A nebude to i tím, že vzhledem k vašemu věku ( pardón) máte k nahlašování špatný vztah ?
Hm chorej mozek, to není Orionka, bacha
A to já si klidně zase dárek koupila. Byla jsem na služební cestě a měli tam výbornou sadu keramickou. To by mi nemohl nikdo koupit. Tak jsem si to koupila, zabalila a prskla pod stromeček. Hele to bylo překvapení. - pro druhou půli, vůbec nechápal, kde se to tam vzalo 😀 .Asi Jéžišek.
Já si myslím, že si klidně člověk může udělat radost a koupit si dárek sám sobě.
A! Protože jsme v tom pozitivnu, tak sem dám odkaz na tématickej filmeček. Věřím, že z něj budete mít stejně dobrou náladu jako já. Vaječňák k tomu jen zahřeje. Boží je to!! Opravdu povedený.
Orionka:A nebude to i tím, že vzhledem k vašemu věku ( pardón) máte k nahlašování špatný vztah ?
Jako, že si pamatuji komunismus (spíš teda pokus o něj) a STB?
Já jinak občas něco nahlásím, i z inzerce, ale tohle mi přišlo zbytečné. Viz výše.
To nepsala Orionka. koukněte na IP adresu
Zrzavci:Hm chorej mozek, to není Orionka, bacha
A kdo?
Aha, takže si pamatovat další IP adresu. Abych věděla, která je pravá a která falešná orionka.
Dobrý nápad s tímto tématem!👍
Můžou se i obrázky? Mám totiž uložený jeden ohromně pozitivní, vždycky mě úplně pohladí po duši ❤️
Koukejte…