Odpověď na příspěvek uživatele Rapotačka z 14.12.2023, 23:10:11
Tohle je skoro do místnosti “Politika”, ale tenhle příspěvek poukazuje na jednu věc, kterou jsem si uvědomila, když jsem zakládala tohle vlákno - hrabala jsem se v novinkách a na Seznamu a doufala jsem, že najdu nějakou pozitivní zprávu i jinde, než v rubrice kultura - cestování - příroda 🙂 chtěla jsem původně ten jeden daný den najít alespoň jednu jedinou zprávu týkající se politiky/veřejného života, která nebude negativní. Nebyla 😀 to je fakt záměr dle mýho 🙂
A při tom minimálně na úrovni místních samospráv se stále musí OK věci dít (například výstavba kanalizace, založení denního stacionáře blablabla 🙂)
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 15.12.2023, 09:48:56
Ano přesně takhle to vnímám taky. Proto jsem v době kovidový, začla chodit do Garáže. Tam nic negativního nejni, poučím se tam jako řidička a něco se dozvím. Garáž mi zachránila nerf. 😀Ne tak mému muži, kterého poučuji za jízdy, že by Daniel Král todle a Daniel Král támdleto, a že podle Daniela krále……… myslim, že už to dlouho nevydrží, zastaví jednoho dne na dálnici, či uprostřed našich lesů a tiše řekne Vystup! 😀
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 15.12.2023, 10:44:49
A já mám vlastně taky pozitivní zprávu. Rozhodla jsem se, že knížka podpoří útulek Voříškov, takže když odteď někdo koupí knížku a napíše tam heslo Voříškov, tak půlka mého honoráře půjde jim. Kdo jste Pražák - mají 23. 12. předvánoční akci - tak je tam taky můžete podpořit.
A já mám vlastně taky pozitivní zprávu. Rozhodla jsem se, že knížka podpoří útulek Voříškov, takže když odteď někdo koupí knížku a napíše tam heslo Voříškov, tak půlka mého honoráře půjde jim. Kdo jste Pražák - mají 23. 12. předvánoční akci - tak je tam taky můžete podpořit.
No hele a hned bych mohla mít anglického buldoka s PP! 🙂 Nebo krásného leoparda :-O
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 15.12.2023, 11:14:27
No , přesně, doporučuju toho buldu, leopart je vyšší dívčí. Ne já vím, že teď ne, to jen přípodotek do budoucna, že ten leopard chce někoho, kdo ví, co je leopard, aby bylo soužití pro obě strany pohodové.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 15.12.2023, 12:19:58
Neee, nic se nepokazilo, nebojte. Teda kromě vedení mýho drahýho, u nás ohaříci nebudou pod stromečkem, protože je nikdo neobjednal (to jsem myslela, že jako místo nich asi dostanu ponožky), ale nevadí to, zvlášť, když se ještě takhlenc dá přispět🙂