Jeden rok nám zahnízdil rehek na chatě v poštovní schránce.Já se tak těšila na mláďátka,ale bohužel někdo jim hnízdo vybral a zničil.Nejspíš sousedovic kočka. Věčně číhala na našeho kanára pověšeného v kleci na višni.No, není to pozitivní zpráva…Ale každoročně tam vyvedou mladé kosi, sice nám všechno sežerou,ale krásně zpívají,tak jim to přeju. Jednomu jsem mohla dokonce házet bobule rybízu a on za tím běhal jako slepice.Prišel ke mě na půl metru,ani pes mu nevadil.
U nás jsem viděla babky dvě. Ale v bažantnici v Luhách u Chlumce nad Cidlinou jsou babkama stromy obalený,to jsou fakt obr hejna
Nevím, jestli pozitivní, ale já se nasmála dost. Nepřečetla jsem si citovaný příspěvek Xerxes a jen jsem si představila obalené stromy bankami. Prosím Zrzavci - namalovat.
Nevím, jestli pozitivní, ale já se nasmála dost. Nepřečetla jsem si citovaný příspěvek Xerxes a jen jsem si představila obalené stromy bankami. Prosím Zrzavci - namalovat.
…pochopitelně “babkami”. Ty banky mi tam propašoval opravátor, který je nějak móc chytrý.
Já bankovkami. Jo opravátor, ten umį věci…Hlavně na některé slova je třeba dávat pozor,neb je človek hned za sprosťáka.
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 14.12.2023, 09:43:39
No tak jako to už je na Vás, ešivá je máte tak ukázněný, aby Vám neprohrabávaly počítadlo, nebo ešivá to máte volně, že si jako můžou dělat co chcou 😀 😀 .Já Vás enem varovala 😀
No tak jako to už je na Vás, ešivá je máte tak ukázněný, aby Vám neprohrabávaly počítadlo, nebo ešivá to máte volně, že si jako můžou dělat co chcou 😀 😀 .Já Vás enem varovala 😀
Marjá,copak já můžu říkat tý smečce,co má nebo nemá dělat? Já jim něco řeknu,jim se to nebude líbit, a rozsápou mě na cimpr campr. Já dycky poprosím,ale hned jim samozřejmě říkám, že to záleží na nich,co chcou,nechcou a tak. Von to má někdo jinak?
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 14.12.2023, 09:57:40
Von to má někdo jinak?
Asi moc ne, no. Kupř. fčéra po mojí podvečerní autogramiádě jsme si sedli, dali studenou véču. Vynikající jihočeský zrající po celým domě smrdící😀 . A naše drahá důchodkyně naznala, že by nebylo od věci projevit zájem 😀 😀, abych tak kulantně opsala skutečnost, že šla žebrat.
Drahá půle přísně ukázala na důchodkyni a posléze přísně na pelíšek a pravila: “Ty! Tam!” a co myslíte, že se stalo 😀 😀
V odpověď si mohl v tom jejím gezichtíku přečíst: “Nem értem”. což je maďarsky nerozumím 😀