Aktuálně: 3 729 inzerátů210 998 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Pozitivní zprávy

Orionka (neregistrovaný) 04.01.2024, 14:57:53 xxx.xxx.177.160
Buggyra:

ciwe, já vím, proč při každé technické nechávám kontrolovat i stav rezervy…

Ale zase si nic neužijete 😇

Sardullah
Sardullah 04.01.2024, 15:34:23 xxx.xxx.221.216

ad cena rohlíků….dnes v Globusu 2,80 Kč, což je o 10 haléřů méně než předtím. Já kupuji pečivo ve větším množství, abych nemusela furt lítat do krámu a dávám do mrazáku. Takže dnes jsem koupila 30 rohlíků a tím pádem jsou 3 korunky doma a co je doma to se počítá pánové.😜 

Verun
Verun 04.01.2024, 16:22:38 xxx.xxx.220.12
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 04.01.2024, 14:15:46

Opravdu na Šumavě? koulet kolo do Gmündu ? 🤔co třeba Novohradské Hory?😉

orionka
orionka 04.01.2024, 20:41:01 xxx.xxx.64.54
Verun:

Opravdu na Šumavě? koulet kolo do Gmündu ? 🤔co třeba Novohradské Hory?😉

Jezdili jsme na Šumavu pár let. Byli jsme ubytovaní ve Stožci, na Antýglu, na Špičáku, ve Františkově, na Lipně. Jeden rok, jeden den jsme se vydali do Gmundu, kam jsme nedojeli, protože jsme uvízli bez kola na signalce v lesích, a teď máte pravdu, Novohradských hor. Co nás táhlo do Gmundu - nevím. Ani z kterého místa jsme tam jeli. Ta Šumava byla zjednodušení, protože to bylo v době dovolené na Šumavě. Takhle už je to v pořádku ?

Sarah01
Sarah01 05.01.2024, 18:10:18 xxx.xxx.162.253

Mně dnes zaměstnavatel udělal takovou radost, přišla mně krásná výplata, tak jsem všechno utratila. 😁

Bobca
Bobca 06.01.2024, 09:08:46 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Mně dnes zaměstnavatel udělal takovou radost, přišla mně krásná výplata, tak jsem všechno utratila. 😁

nebude to spíš pozitivně-negativní?z čeho budete příští měsíc žít??😇Pokud nemáte ve “stružoku”rezervy?😊🤭

Ale udělat si radost je hodně pozitivní👍já si taky dělávám drobné radosti👌

Sarah01
Sarah01 06.01.2024, 10:37:19 xxx.xxx.162.253
Bobca:

nebude to spíš pozitivně-negativní?z čeho budete příští měsíc žít??😇Pokud nemáte ve “stružoku”rezervy?😊🤭

Ale udělat si radost je hodně pozitivní👍já si taky dělávám drobné radosti👌

To nebylo úplně tak myšleno, jak bylo napsáno. Ale udělalo mně radost, že jsem zaplatila dluhy, nakoupila, co jsem potřebovala a samozřejmě s penězi na trvalé platby a na živobytí je počítáno. 🙂

Bodlinka
Bodlinka 06.01.2024, 11:37:10 xxx.xxx.81.127

já jsem si taky myslela, kolik nemám nasysleno, tak že nechám noře postavit nový plot než jí starý spadne na hlavu

akorát pak jsem zjistila, že taková hitparáda to s daným rozpočtem nebude :/

Sarah01
Sarah01 06.01.2024, 11:50:17 xxx.xxx.162.253

Všechno šlo hrozně moc nahoru. Chtěla jsem si koupit krmítko ze silikonu pro štěňata, ale teď za něj chtějí 5 tisíc. Takže nic nebude a holt se bude dokrmovat flaškou, pokud jich zase někdy  v budoucnu bude víc.

Fikovnice
Fikovnice 06.01.2024, 12:00:18 xxx.xxx.63.62
Bobca:

tak to já bych nevěděla kam volat..ale zatím jsem si takové věci dokázala udělat sama😎..Jenže jsem hever nechala v autě,co jsem dala dětem,tak mi zatím pomáhá modlení,abych nepíchla..Ve středu jedu na tu technickou,musím kuknout,jestli mám povinné vybavení..

,

To mi řekly zatím všechny ženské, že vůbec neví, co by v takovém případku dělaly…😉

Jenže já už asistenční služby využívala; bohužel omylem jsem zavolala tu, co jsem měla v telefonu a ta nemá smlouvu s pojišťovnou, kde mám povinné ručení. Takže kdyby se Ti někdy něco podobného stalo (ťuk ťuk, aby ne!), tak na Zelené kartě máš číslo na Asistenční službu a na telefonu Ti řeknou, na co všechno máš nárok. No a pak čekáš, ke mně chlápek přijel cca za 30 min a byl extrémně příjemný…pokecali jsme u toho všeho. I přemýšlel, jak to udělat, abych nemusela platit, ale nic nevymyslel. Byla to moje hloupost. Ale moje pojišťovna by mi to měla zpětně proplatit. Další věc je, že musím koupit dvě nové pneu (stále tam mám rezervu) a možná bude zničený i disk. Fakt černá kronika hadr!!!

Fikovnice
Fikovnice 06.01.2024, 12:04:23 xxx.xxx.63.62
Sarah01:

Alenko, moc Ti to přeju!!! 👏 Ale když budeš mít chuť, přečti si v Politice, jak se to vyvíjí u nás. Já už to tam vůbec nedávám… Kdepak nějaké prémie, odměny atd. Příští týden mám DALŠÍ pohovor se šéfovou (nicméně už teď tuším, že jí nebudu věřit ani slovo!).

Kdysi si mě exšéfová vychovávala jako svoji nástupkyni. Já jí tehdy řekla, že až přijde čas, dám přednost rodině. Jí se to hrozně dotklo. No a co mám teď? Velký kulový…

Bobca
Bobca 06.01.2024, 12:23:57 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

To nebylo úplně tak myšleno, jak bylo napsáno. Ale udělalo mně radost, že jsem zaplatila dluhy, nakoupila, co jsem potřebovala a samozřejmě s penězi na trvalé platby a na živobytí je počítáno. 🙂

ahááá😇tak to jó👍já považuju za pozitivní i to,že i když mi přidali 360 k důchodu,tak aspoň nestrhli tolik probírané téma-příspěvek na děti.Takže se mám dobře👌😎

Sarah01
Sarah01 06.01.2024, 17:26:39 xxx.xxx.162.253
megi-the-pes:

Jak to vypadá, to krmítko?

Našla jsem fotku, měla jsem ho předloni  zapůjčené. Dá se to sehnat i na Aliexpressu a stojí to cca 500, jen prý to není tak kvalitní materiál a nevydrží to tak dlouho. A musí se k tomu nechat dodělat nějaký stojánek. Ale to mně nevadí, nějak to vyřeším a nějaký ty dva nebo tři vrhy to snad vydrží.

Obrázek
megi-the-pes
megi-the-pes 06.01.2024, 17:50:13 xxx.xxx.124.17
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 06.01.2024, 17:26:39

Pořádnou oboustrannou pásku, stojan na příbory, dnes mám zrovna takový tvořivý, věším prkýnka v kuchyni, su zvědavá, kdy na mě spadnou. 😀 Mají i s přísavkou i se stojánkem
a nemyslím si, že v tom silikonu bude obří rozdíl.  Ale je to max na půl litru. 
Tohle  Že by se měnily dudlíky.  A takový se prodává i barel. Vlastně ke kyblíku nebo barelu nandat dudliky, jak je pípa 😀 a je to. 😀 
Ty silikonové jsem neznala, to teda koukám. 

eena
eena 08.01.2024, 09:44:05 xxx.xxx.231.241

Vyzerá to ako celkom fajn vecička (odchovávala som len raz v živote 12 šteniat teda nie som expert), ale mne ako “hľadačovi chýb” napadlo, či tam nebude ostávať veľa nedopitého mlieka - sa mi vidia tie dudlíky vysoko nad dnom - na podobnom princípe mám z vedra urobenú napájačku pre kačky - ale ostáva tam voda - pod tými namontovaným sklápacími mištičkami. No ale v prípade napájania vodou to samozrejme  neriešim 

Sarah01
Sarah01 08.01.2024, 10:58:29 xxx.xxx.217.40
eena:

Vyzerá to ako celkom fajn vecička (odchovávala som len raz v živote 12 šteniat teda nie som expert), ale mne ako “hľadačovi chýb” napadlo, či tam nebude ostávať veľa nedopitého mlieka - sa mi vidia tie dudlíky vysoko nad dnom - na podobnom princípe mám z vedra urobenú napájačku pre kačky - ale ostáva tam voda - pod tými namontovaným sklápacími mištičkami. No ale v prípade napájania vodou to samozrejme  neriešim 

V tom originálním krmítku, co jsem měla, to nezůstávalo. Ale i kdyby, vždycky jsem to dávala vylízat feně, takže já to nevidím jako problém.

Bobca
Bobca 09.01.2024, 16:52:59 xxx.xxx.20.192

Mám pozitivní zprávu👌..Stihla jsem dnes i gyndu v Uničově pro žádanku do mammacentra v Ol na ultrazvuk(před měsícem jsem měla úraz na levém prsíčku velikosti 95/G-H..)..Výsledek byl naštěstí dobrý-útvar se vstřebá..a mezitím jsem ještě stihla v Ol. technickou. za starou cenu 1880Kč..a po 14 letech používání jsem jako vždy prošla👍

Jsem tak ščastná😊😇🙏

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.