Při výběru krmiva pro svého psa jsem se vždy soustředila na kvalitu a složení. Hledala jsem něco, co bude obsahovat vysoce kvalitní suroviny, žádné obiloviny a hlavně pořádné maso. Náš pes má citlivé zažívání a bývá dost vybíravý, takže to nebylo úplně snadné. Nakonec jsem se na doporučení rozhodla pro granule Marp Holistic Salmon, a musím říct, že jsem velmi spokojená. Granule obsahují hovězí, krůtí a zvěřinu, což je ideální kombinace jak pro jeho chuťové buňky, tak i pro jeho zdraví. Navíc jsou bez obilovin, takže se mu konečně zlepšilo trávení. Objednávala jsem je z krmiva-pucalka .cz už několikrát a pokaždé dorazily rychle a bez problémů. Líbí se mi i přístup obchodu, protože vždy poradí a mají kvalitní sortiment.
Názor na granule
A je to zase tady! Marp!
Ale dali jste si na čas - příspěvek vytažený po půl roce. Většinou vám to trvá jen pár dní.
Jenom jsem nepochopila, jak můžou granule salmon obsahovat hovězí, krůtí a zvěřinu..
Alena:Při výběru krmiva pro svého psa jsem se vždy soustředila na kvalitu a složení. Hledala jsem něco, co bude obsahovat vysoce kvalitní suroviny, žádné obiloviny a hlavně pořádné maso. Náš pes má citlivé zažívání a bývá dost vybíravý, takže to nebylo úplně snadné. Nakonec jsem se na doporučení rozhodla pro granule Marp Holistic Salmon, a musím říct, že jsem velmi spokojená. Granule obsahují hovězí, krůtí a zvěřinu, což je ideální kombinace jak pro jeho chuťové buňky, tak i pro jeho zdraví. Navíc jsou bez obilovin, takže se mu konečně zlepšilo trávení. Objednávala jsem je z krmiva-pucalka .cz už několikrát a pokaždé dorazily rychle a bez problémů. Líbí se mi i přístup obchodu, protože vždy poradí a mají kvalitní sortiment.
Nakonec jsem se na doporučení rozhodla pro granule Marp Holistic Salmon, a musím říct, že jsem velmi spokojená. Granule obsahují hovězí, krůtí a zvěřinu, což je ideální kombinace jak pro jeho chuťové buňky, tak i pro jeho zdraví.
Prosím vás, pán/pani z krmiva-pucalka, keď už teda nemáte na platenú reklamu, aspoň si po sebe čítajte tie príspevky.
A tak já bych i věřila, že granule “Salmon” budou obsahovat třeba hovězí lůj atp.😛🤪
Já jsem spokojená s granulemi i konzervami od rawbark. Vybrali jsme je proto, že neobsahují žádné obiloviny ani dochucovadla. Naši psi teda nemají žádné zdravotní problémy jako třeba alergie nebo intolerance, ale v takovém případě tam sestavují granule na míru podle potřeb konkrétního pejska. U nás chutnají, takže za mě dobrý 🙂
Ale když krmím barfem, tak je to přece taky bez obilovin a ochucovadel.
A upřímně, nevěřím, že se do granulí nepřidávají konzervační a protispékací látky.
Tak tohle je hlavně reklama
https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/12194-vhodny-granule-pro-psa/9/
Protispékavé se tam nic dávat nemusí, jsou granule sušené v troubě, lisované,
a ani ty extrudované se nemusí to. Tohle se dělá spíše u jídla pro lidi, to si někdy počtěte obaly.
Granule pro psy se rozsypou, rozpadnou, to nevychází, ne?
Konzervace je všude.
Ale čím?
Špatně vit. C atp.?
Ono to pak nevydrží dva roky, ale to mně neva.
No a Rawbark je čistý podvod na zákazníky.
Nazdar, Kulíšku.