kakariki rudočelý
mám takový problém, mám doma kakariki (nevim zda samec, nebo samicka), ale problem je v tom, že vždycky když ho pustím a chci se k němu priblížit rukou začne na mě utočit, (roztahne ocas, oci uplne oranzove a klove - ne silne, jen se zobakem dotkne...), jak docilit toho, aby se mě nebál a mohl jsem ho klidně podrbat? Další vtip je v tom, že když mám něco v ruce tak si pro to přijde, nebo když u TV jím tak po mě lozí, ale jen aby dostal nějakou dobrůtku kterou u mě vidí...jakmile nic nemám na ruku utočí...
Kakarikiho nemám krátce, už je to rok, co ho mám...Když něco mám tak se nebojí, ale jen co si to veme už zase je agresivní....Co s tím? Jde ho to njak odnaučit? Pořád si s ním někdo povídá a každý den se min. 2 proletí...už nevím co s tím :-(
Děkuji za odpověď
Chtěl bych se zeptat mam mladě kakarika ma pořad natahlou nohu kterou ma pořad rovně a nekrči ji když ho vemu do ruky tak mu umim normalně tu nohu skrčit ale když ho dam zpět do budky tak ji ma pořad rovně jinak noha vypada v pořadku druhou ma normani nevite čim to muže byt 🙄? děkuji za odpověď