Andulka -nemoc
Mám problém se svým anduláčkem. Hrozně mu zbledlo až zhnědlo ozobí.. Je neklidný, pořád léta po kleci a řve.. Není mu něco ?? případne co
zadam vas o radu. Mame andulku asi 7,5 let. Je cila, porad chce ven z klece, zere jak ma. Ale posledni dobou u nej pozoruju, ze ma mirne obtize pri vymesovani. Vrti ocaskem, nez se vykaka. Nevim co s tim, volala jsem uz zverolekari a ten mi rekl, ze ho chce videt, ale nechci ho stresovat zbytecne autem a pak cekarnou. Uz jednou jsem tam s nim byla a porad ma strach, kdyz na nej nekdo cizi sahne. Nemate s tim vymesovanim nekdo zkusenost? dekuju za kazdou odpoved
Nezlobte se na mě, ale tohle sem si nemohla odpustit, jak vám to zní, asi blbě co? Když máte nemocné děcko taky nesedíte u netu a nečekáte jaký "odborník" přes nemoci vám poradí. Uvádíte že je to váš mazel největší, tak moc nechápu o co vám jde, já osobně jezdím se zvířaty k vetovi, kor u ptáků je průběh nemocí velmi rychlý a proto končívá většinou smrtí když se z nějakých důvodu léčení odkládá. Upřímně, divím se pokud váš pták ještě žije. Váš dotaz zní sice srdceryvně, ale to je tak všechno, pokud mi na zvířeti skutečně záleží, řešívám to cestou jinou, tou logičtější, pak vím že dělám maximum ...
Lucko, to je fakt strašně širový pojem, můžu vám tu napsat seznam x nemocí a můžete si vybrat ...