Andulka -nemoc
Teda předpokládám že když už se takto ptáte, že vám na něm aspoň trochu záleží /ikdyž příznaky nemoci jeví týden!!/ tak pro něho něco udělejte.
jinak - má průjem? čím krmíte? atd atd atd chyba může být ve stravě
Nestoupne na to protože jí to bolí, za pár dní to bude v pohodě.
A jak se vám to povedlo? Žilky jdou pěkně vidět proti světlu
Děkuji.
v nasi maly vesnicce mam super zenskou ktera mi se vsim pomohla...mam tri andulky...pepik ,digina, a rykyn...
vsichni se ke me dostali tragycky....
prvni andulka mi umrela...pac sezobla neaky plast a umrela...mooc me to zamrzel nakonec mi tata koupil stejneho andulaka---ale rekli mu ze je to mlade......diginku nasli venku..je to zluta samicka , a ma milostny pomer z rykym :-)pepik...se ke me dostal od nevychovaneho panicka...ktery se o ne nestaral a nechal pepikovu samicku umrit...pepik pote zacal pelyychat a byl vkuse smutny....spal...a nebyl k reci...digina a pepa nejsou ochoceni..rykyn ano...mela jsem ho drive ze zverimexu uz jako dospeleho jedince!!!mela jsem 28% na ochoceni dospeleho samecka andulky a presto se mi to povedlo...pepikovi stacilo jen aby se pridal do party mejch andulek a prestal pelichat...vetsinou samotna andulka je zvykla na kamose a myslim si ze je to tyrani...muj ryky se naucil letat po pokoji jen kvuli digince a pepovi..sam to nezvladal....vetsinou na bolest andulky , jetsinou to tak nevypada....pomaha novi clen ptaci rodiny...jen pro zajimavost....videt rykyho jak dava prvni pusinku digince bylo uzasne ...cela nase rodina to pozorovala :D
(cekala jsem ze se samci nesnesou...ale nakonec to vypada ze je pepa holka coz ale neni ...ale davaji si pusinky..divne XD)