- Příspěvek #80853
- Nahlásit
Neposlušný bígl
- Příspěvek #88351
- Nahlásit
- Příspěvek #88352
- Nahlásit
- Příspěvek #88353
- Nahlásit
- Příspěvek #88354
- Nahlásit
- Příspěvek #101578
- Nahlásit
- Příspěvek #111596
- Nahlásit
dobrý den to bych si nemyslel Bígla jsme měli 16 let a tetkom máme štěně 3 měsíce a poslouchá na slovo je to jen jak se k němu chováte je závislý na člověku a potřebuje si pořád hrát
- Příspěvek #112045
- Nahlásit
Je spíš hiperaktivní, bígl potřebuje hodně vyběhat.
Nevím proč jste si pořizovali bígla, když to s ním neumíte.....
- Příspěvek #112621
- Nahlásit
Moji sousedi mají Bígla a né že bych chtěla být drzá ale je fakt že ji moc nevychovaly. Nemužu ji pustit z vodítka aby my neutekla, dneska mi např. utekla do lesa. mám ji ráda ale i když má občas svou hlavu a proto vám radím aby jste na sveho bígla dost dohlížely a věnovaly dostatečnou pozornost. A bouhužel se tu pohybují vlci. A vážně jsou Bíglové tvrdohlavý a blbí. Omlouvám se za drzost ale jsou to vážně pitomí psi.🙂
- Příspěvek #112763
- Nahlásit
Také mamé bígla, neposlouchal, nevěděli jsme co s ním, tak jsme začali chodit do psí školy. Bylo to s ním peklo, ale dobrý, za půl roku byl vpohodě, začal poslouchat, ted je to super. Určitě doporučuji začít s pejskama někam chodit. Občas je to i o přístupu člověka :) taky jsem asi dělal něco blbě.
- Příspěvek #112798
- Nahlásit
Gabcaku, kam jste chodili do psí školy? Co to vůbec psí škola je? Prosím o bližší info, dík
- Příspěvek #112830
- Nahlásit
- Příspěvek #112839
- Nahlásit
Aha, jasně. díky moc, jdu se na to podívat, připadně napíšu, když budu mít nějaký dotaz.
Díky
- Příspěvek #113096
- Nahlásit
- Příspěvek #115764
- Nahlásit
Dobry den mam asi 7 měsíční fenku je neponaučitelna pokaždé ldyz prijdem domu mame tu vse roztrháne krade nam ze stolu jidlo a kouše nas furt kdyz ji chcem potrestat tak po nas vyjíždí poradili nam i takove to at ji chytí me za kůži a dame nekam kde bude sama a stejne to nepomáhá nechce se ucit sedmi lehni atak poraďte prosim uz nevíme co s ni :( werision@email.cz
- Příspěvek #115765
- Nahlásit
... třeba dát do útulku. Odtamtud si ji vezme určitě nějaká láskyplná duše, která se s ní bude dál trápit. ☹️
- Příspěvek #116800
- Nahlásit
Dobrý den,
já jednoho bígla vlastním, už to bude 5 let a až nyní jsem se dozvěděl, že o nich koluje, že jsou hloupí !!! Blbost!!! Celkem dobře to vystihuje tenhle článek: http://psiusmev.cz/media/pes-bigl-a-jeho-neposlusnost - ono celkově nejde moc u psů měřit inteligenci, natož to srovnávat s tou lidskou :)
- Příspěvek #117902
- Nahlásit
- Příspěvek #117907
- Nahlásit
Tedy přestože psy nechovám, tak se domnívám, že mít novorozence (= mimino) společně se 2 psy v domácnosti není rozumné. Protože se určitě nevzdáte svého novorozence, budete se asi muset rozloučit se svými 2 psy. Pro ty psy to bude stresová situace, tak je dejte do útulku (nebo do jiné domácnosti bez novorozence) alespoň společně.
- Příspěvek #117908
- Nahlásit
pes pozná že miminko je součást jeho směčky, nic se mu nestane, jen je musíte hlídat, nenechávejte miminko se psy samotné, nesmíte dítěti( jakmile začne chodit) dovolit, aby psy otravovalo( psů se rozhodně nezbavujte!!!!!!!!!!!), prostě je pomalu pod dohledem seznamujte,
s bíglem choďte mezi klidné fenky, potom mezi klidné psy a nakonec mezi jakékoli psy, doma jim dejte pelechy co nejdá od sebe a když ohař začne dorážet, odvolejte ho, bígla přivolejte k sobě a s oběma naráz se mazlete stejně
nechápu že lidi jakmile čekají dítě hned vyhazujou psy, pes pozná že dítě patří k jeho smečce a bez problémů ho přijme, nevidím jediný důvod proč je dát do útulku( co provedli, že se jich majitelka zbaví?)
takže o mimčo se nebojte( kdyžtak mi napište soukromou zprávu), psi poznají že je to nová součást smečky a bígla zvykněte na jiné psy, ohaře nenechte otravovat bígla