a trhá veci !!!!!
Neposlušný bígl
a trhá veci !!!!!
Za druhé: Bígl je opravdu agresivní a hloupý pes. To se říká. Kamarádka má také bíglici a říká to a samé. Prý by si bígla už nikdy nevybrala. Ničí jim co mu příjde pod hubu a nelze ho to odnaučit.
Za třetí: V takovém případě jsem pro tvrdou výchovu. Potrestat! Hlavně pokud kouše vás, tak potrestat. Musí vědět, že to nesmí, nebo vás jednou pěkně potrhá. A když trest tak tak, aby bolel. Dokud pes nezakńučí bolestí, tak si to nezapamatuje. Můj pes byl jako štěně taky agresivní a kousal nás. První tři měsíce jsme to zkoušeli po dobrém a nepomohlo to, jen se mě pokusil pokousat. Pak jsem se naštvala, dostal kopanec až zakňučel a je po všem. Dneska už si to nedovolí
Mám pocit, že za mnou nechce přijít i z těchto důvodů - že se o ni starám... PS.kdo o bíglech tvrdí, že to jsou zdrhací psi, měli zkušenosti se zdrháním fen nebo psů? bo mi příjde, že všichni pumříci zdrhají.
máme rok a půl starého bíglika. Od štěněte ho s přítelem bereme jako miminko a má se u nás jako v bavlnce, nikdy s ním nebyl problém až poslední půl roku začal bít agresivní už se nám stalo že i vystartoval po pár lidech a dokonce i po mě jako pánovi :-( ale když dostane na zadek tak vůbec nezakňučí a to nedávno od přítele dostal docela hodně. Jsem z toho nešťastná, protože bez košíku to s ním nejde. Když potkáme cizího psa dostane záchvat a uplně se zalyká a nic nevnímá a takhle reaguje i na některé lidi a zase některých si vůbec nevšímá. Doktorka nám doporučila cvičák, ale tam nás učí povely a tohle nějak neřeší. Také nám doktorka doporučila v krajním připadě kastraci, ale do toho se nám vůbec nechce. Příjmu každou radu a za ní dík :-) napadlo nás si i vzít ještě jednoho pejska ale to vůbec netuším jestli by to k něčemu bylo. Nikdy jsme mu neublížili a většinu dne je s námi, všude ho bereme sebou a staráme se o něj důsledně takže vůbec nechápu jak k tomuto chování přišel. Klidně se ozvěte i na icq ráda si popovídám s někym kdo má taky bíglika :-) 485 052 789