Základ je, nenechat psa kočku prohánět.
Zlozvyk se jen upevní.
Držím palce!
Základ je, nenechat psa kočku prohánět.
Zlozvyk se jen upevní.
Ano to máte pravdu, ale když se zrovna stěhujete , případně do toho ještě třeba jsou nějaký úpravy, tak pokud Vám není zrovna dvacet a půl roku, tak leckdy moc ty energie není. Musíte zajistit jiné věci. Ano není to ideální, ale tak to prostě je.
Zrzavci:Ano to máte pravdu, ale když se zrovna stěhujete , případně do toho ještě třeba jsou nějaký úpravy, tak pokud Vám není zrovna dvacet a půl roku, tak leckdy moc ty energie není. Musíte zajistit jiné věci. Ano není to ideální, ale tak to prostě je.
No momentálně žijeme na stavbě a právě předvčírem nám odešel kotel, u kterého jsme se modlili, že ještě alespoň zimu vydrží 😀 opravdu mám teď jiný myšlenky a starosti, než drezírovat desetiletýho psa, kterej jinak funguje na myšlenku 😀
Myslela jsem si to tak nějak.Vydržte! Ten start je někdy tvrdej a vy máte blbou dobu na to.
Díky za podporu 🙂
No hele je to nářez, musíte se obrnit. já to jedu třetím rokem. Zas ale je pravda, že na začátku je těch sil mnohem víc .🙂
Ale ona je to změna i pro toho psa. V lecčems k lepšímu, ale má to i negativa, takže člověk bere ohledy i na něj a jeho věk. Ale pokud jede na myšlenku, mohlo by to fakt jít, nemuselo by se tomu asi třeba věnovat tolik času a vám by ubyly starosti. Leč pochopitelně situaci neznám.
Tak asi takhle to dopadlo s boudičkou.
🤣 To je ale krásná boudička!!!!!
To jo 😀 ale panuje tam těžký príměří.