Nevím jak koně, ale u svých ovcí jsem to za dvacet pět neviděl. Takže z meho pohledu bude případně ojedinělý úhyn levnější než veterinář…
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli se ovce kromě vakcíny na odčervení musí ještě něčím dalším očkovat?
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli se ovce kromě vakcíny na odčervení musí ještě něčím dalším očkovat?
Vakcína na odčervení neexistuje. Asi myslíte, že dostaly Ivomec.
Jako vakcínu bych osobně doporučila minimálně tu proti tetanu.
Zbytecny
Co? Tetanus?
Taky.
Tak to se neshodneme.
Muze byt. Pravdepodobnost ze zvire dostane tetanus je velmi mala. Tak ja uz ani neodcervuju, protoze to neni potreba. Ale na to musi byt dlouholeta snaha, spravny zvirata a podminky.
očkování proti tetanu, tam záleží na tom, k čemu ta zvířata jsou. pokud produkční velký stádo, kde co zdechne to zdechne, tak tam je to asi fakt jedno
tři ovce pro děcka, tam je tetanus blbá nemoc a zase tak vzácný to není.
Já jsem to naštěstí nezažila, ale kamarádce uhynula koza na tetanus po porodu..
Já bych si koně a malé přežvýkavce netroufla neočkovat.
Nevím jak koně, ale u svých ovcí jsem to za dvacet pět neviděl. Takže z meho pohledu bude případně ojedinělý úhyn levnější než veterinář…
Tak veterinar by byl sam proti sobe ze jo.
Anonymní:Nevím jak koně, ale u svých ovcí jsem to za dvacet pět neviděl. Takže z meho pohledu bude případně ojedinělý úhyn levnější než veterinář…
Když vám nevadí, že zvíře uhyne na něco, čemu šlo předejít… Holt to mám nastavené jinak.
Ano to má.. někdo chce přirozeně zdravá zvířata, někomu nevadí chovat každého mrzáka závislého na medikamentech.
Kometo, kolik covid vakcin jste si dala?
Kolik bylo třeba, bez toho nešlo žít
Anonymní:Ano to má.. někdo chce přirozeně zdravá zvířata, někomu nevadí chovat každého mrzáka závislého na medikamentech.
Přirozená odolnost proti tetanu?
mastnacek:Kometo, kolik covid vakcin jste si dala?
Tři. Jenom proto, abych mohla chodit do hospody. A tím jsem skončila.
Proti tetanu, mastňáčku a anonyme, taky očkovaný nejste?
Ne. Na co