Zrzavcová, vidíš to? Dojmutý sou lidi. 🙂
To teda si nebudou objektivní recenze. 😀
Mám pro Vás ... VELKÝ VÁNOČNÍ PŘEKVAPENÍ.
No a myslíš, že budou? Já se bojim, co se dočtu 😀
Coby ta rybička jsem si s láskou dneska vyzvedla bichli. Je to krááásný svazek, Megí, číslování stránek se tuze povidlo. 😀 Pohladila a ukryla jsem knihu před zoubkama zvědavýma, ke čtení papírovýmu se dostanu asi za hodně dlouho.
Ano, to číslování stránek je dokonalé! Megi, to Vy? 👏
A jestli teda jo, neispirovala jste se náhodou tady Šutříkovic raptorem Bonnie? Ta hrozně ráda noruje treperenda a vtipnej pes je to…noruje do listí, do sena a taky se ráda plazí….byla to tahle inspirace nebo náhoda? Já si na ní, při pohledu do knihy, hnedle vzpomněla 😁
Čtu, mám poslední den doma, bělouš mi hřeje bůček a já si to pořádně užiju s ohaříky, páč cukroví mi peče už mnoho let moje kamarádka🌞
zítra už musím do arbajtu…🤦♀️
tedá..já jako nečtenář knih-jak to tady čtu,si ji asi objednám a začnu číst😊
Bobca:tedá..já jako nečtenář knih-jak to tady čtu,si ji asi objednám a začnu číst😊
No však jak psala Megí si ji můžete koupit elektronicky a POSLECHNOUT si ji! 🙂 Ale samozřejmě ilustrace a úpravu si budete muset prohlédnout pořád ještě sama, to ještě nikdo do mozku bez přímé účasti přenést neumí 😀
Moc jsem nepochopila,jak si to najdu🤭to víte-starší dáma😇..i když toho s počítačem umím hodně..Jen mi ňaťukněte jak začít prosím🙏
Nene, to já vůbec, obrázek vyráběla Zrzavcová. Já říkala - můžeme si po stránce naplácat, co chceme. A vona mi poslala tohle. 😀
Bobca: Jsou to příběhy, můžete přečíst jeden a další zas jindy. Ony na sebe navazují, ale fungují i každý sám.
Elektronická verze tištěná verze
Jéééé Megí,jste zlatá😇tisíceré díky🙏tak to mi bude vyhovovat.číst po částech
Mám ji už staženou!!!!hurá👌…mám dojem,že dnes nic moc neudělám😊ale co,do vánoc ještě daleko😎
FŠICKNI KDO UŽ TO ČTOU MAJ VELKEJ PROBLÉM!!
KNIHA JE URČENA POD STROMEK A KDO NEUPOSLECHL, BUDE MU ZABAVENA A VYDÁNA AŽ NA KONCI ŠKOLNÍHO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!
😜
Na toho pejska, na ten malý drobný, leč podstatný detail, můžeme být Megi pyšný! Já ho naprosto miluju. A vždycky si říkám, když knížku předávám, jak dlouho to bude čtenáři trvat, než to objeví? 😀
Taková blbost, co? a jak to potěší 😀 😀 😀 Nebo jak to v tom filmu říkají 😀
Mám přečtený první příběh..a je to naprostá bomba💣..Vyprávění z pohledu psa,to prostě nemá chybu..Hned mám lepší náladu a jdu něco dělat,ať můžu pak pokračovat(hlavně se vykopat z pyžama a trochu to tu zkulturnit)
No koukám tady už se čte a já furt nic. Tak doufám, že už to taky dojde brzo.
Děkujeme Bobčo, jste rychlík teda, rozhodne se, objedná a uuuuuž čte! Ať se knížka líbí.
Přišla Ti zpráva? Hlídáš emila - spam, jak psala Megi? Šla jsi mezi prvníma. To je divný.
edit - mělo být NEPŘIŠLA Ti zpráva? jako údiv, že to ještě nemáš 😀
Přišel mi 11. e-mail o zpracování objednávky, asi jakože odeslání, já myslím, že to vázne na poště, na tý naší vesnický to všechno trvá a mám dojem, že poštu roznášej už jen tak občas.
assil:No koukám tady už se čte a já furt nic. Tak doufám, že už to taky dojde brzo.
Já zatím taky nic. Ale mám v mailu zprávu, že objednávka přijata. Takže čekám každým dnem, možná i hodinou.🙂
To jsou ty doporučený dopisy blbý. Asi to zruším. Většina je už včera doručená, ale někdy nějaký kousek trvá dva tři čtyři dny. A stejně to pošta někdy na tu adresu nedoveze. Jó, to neni jak u nás, říkám dovozu - hoďte to na zem a běžte! 🙂
V tom emailu nahoře je číslo zásilky… balíkovnový začíná NR a doporučený RR.
Zrzavci:Děkujeme Bobčo, jste rychlík teda, rozhodne se, objedná a uuuuuž čte! Ať se knížka líbí.
To já jsem plašan ve všem..jak se rozhodnu..Musím vědět jak😎…no tak já klikla na ten odkaz od Megí👍..naskočila tam ta nabídka..zkusila jsem kliknout na to jpg(asi?),no a už to po mě chtělo,jak zaplatím-já většinou kartou..A náhodou jsem pak uviděla"stáhnout"..a už to jelo..Otázka asi 2 minut i s platbou-ani né..👌Tohle mi vyhovuje víc,jak kniha…Akorát si to musím zkusit někam uložit.třeba na plochu,ať to mám víc při ruce..👍