zájem mají i ostatní zvířátka🐍🐓🐇🐈🐎…uf…ale byla to fuška😇
Mám pro Vás ... VELKÝ VÁNOČNÍ PŘEKVAPENÍ.
Já moc děkuju za držení palců a za povzbuzení a………… za výborný umělecký ztvárnění!! Jste talent nejen na šití, ale i malování. Můžete svoje výrobky příště pomalovat barvou na textil .
a jdu to tedy dát i do inzerce.
Zrzavci:A žádám o radu. Mám upoutávku na knížku vyhodit jako inzerát tady - s tím, že možná ne všichni lidi nepsí to četli, nebo ne. Já zas nechci otravovat svět svou knihou, tady jsem to vyhlásila, protože jsem si říkala, že lidi psí to potěší třebas a že tušíte, co tak asi ode mne čekat…….. Mám nebo nemám?
Řekla bych to asi takto: většina lidí nevraždí a taky si ráda přečte detektivku. 😊
Zrzavci:Jo, to si myslím, že najdete, protože ohař, patří mezi diagnózy 🙂
Koukám, že máte taky spolehlivýho dopravce dřeva na topení 😀
Ano, vždy si rád najde klacek, se kterým rád obchází auta, nebo poráží lidi. 😀
Mám za to, že tuhle vlohu mají ohaři vchovanou 😀
Vchovanou… jakože… když nemůže nosit v hubě střeleného tetřívka… - tak aspoň klacek? 🙂
No tak nějak asi. Prostě k tomu toho psa nenutno vychovávat, dělá to sám od sebe. Jakože pastevce nemusíte učit hlídat, že von sám, tak ohař…….. taky sám .Ovšem dělám si v tomto případku legraci.
(to byl jen takový žertík k “střelenému” tetřívkovi 😉🤭)
a jo taklenc. 🙂
Tetřívek už není lovná zvěř, ohař ho přinášet nemůže 😊
No tak proto ty klacky, měla pravdu! 🙂
FČÉRA JSEM DO DNEŠKA – NEBOLI DO PŮL JEDNÉ PODEPISOVALA A PODEPISOVALA A PODEPISOVALA, A POŘÁD PODEPISOVALA 150!! KNÍŽEK, PAK MI JE HODNEJ BRTNIK ZABALIL DO TŘÍ VELIKEJCH BALÍKŮ A TY UŽ JSOU OD ČTVRT NA SEDM NA CESTĚ DO NAKLADATELSTVÍ. KTERÉ MÁ PRO VÁS PŘIPRAVENÉ KRABIČKY A V PONDĚLÍ TO JDE K VÁM.
TAK AŤ SE VÁM KNÍŽKA LÍBÍ!
🙂
Tak to jste mně připomněla, že já ji pro samej sníh zapomněla objednat 😲 Jenže teď už budu muset počkat, tak snad ještě po Vánocích knížka bude.
Zrzavci:FČÉRA JSEM DO DNEŠKA – NEBOLI DO PŮL JEDNÉ PODEPISOVALA A PODEPISOVALA A PODEPISOVALA, A POŘÁD PODEPISOVALA 150!! KNÍŽEK, PAK MI JE HODNEJ BRTNIK ZABALIL DO TŘÍ VELIKEJCH BALÍKŮ A TY UŽ JSOU OD ČTVRT NA SEDM NA CESTĚ DO NAKLADATELSTVÍ. KTERÉ MÁ PRO VÁS PŘIPRAVENÉ KRABIČKY A V PONDĚLÍ TO JDE K VÁM.
🙂
Moc si vašeho podpisu vážím a DĚKUJI!!!
Moc se těším.
Tak to jsou z tebe a z megi koukám milijounářky. 😀
Ale je to teda dost za takovou krátkou dobu. Už se těším, až to dorazí a budu mít co číst při nějakejch depkách.
Sarah, já myslím, že kdybyste objednala, tak se to stihne - rezerva v kusech snad ještě nějaká malá bude? Napište Megi emila a ona určitě hned dá vědět. Já už jsem se svou rezervou na suchu, šécko fuč.
assil:Tak to jsou z tebe a z megi koukám milijounářky. 😀
Ale je to teda dost za takovou krátkou dobu. Už se těším, až to dorazí a budu mít co číst při nějakejch depkách.
No, já jsem tedy v matematice byla vždycky dost slabá, ale mně to nějak o nějaké nuly nevychází… 🙄 A zrovna tady bych jim to oběma v plném počtu nul skutečně přála. 😎
Ano prosím, hodně moc nul tam bude chybět 🙂 . A to ještě, kdyby se to neprodávalo přímo z nakladatelství, ale přes knihkupectví, které s tím má prt práci, tak oni si vezmou všechno a pro autorku zbude - když to nadhodnotím dvacet korunek 😲 , to mě jako překvapilo moc.
Zrzavci:FČÉRA JSEM DO DNEŠKA – NEBOLI DO PŮL JEDNÉ PODEPISOVALA A PODEPISOVALA A PODEPISOVALA, A POŘÁD PODEPISOVALA 150!! KNÍŽEK, PAK MI JE HODNEJ BRTNIK ZABALIL DO TŘÍ VELIKEJCH BALÍKŮ A TY UŽ JSOU OD ČTVRT NA SEDM NA CESTĚ DO NAKLADATELSTVÍ. KTERÉ MÁ PRO VÁS PŘIPRAVENÉ KRABIČKY A V PONDĚLÍ TO JDE K VÁM.
🙂
Dobrý den 😉,
hurrrrá, já se fakt těším jste kouzelné 👍 a předem děkuji za hezký vánoční dárek 🙏.
Dája