Kolik má kniha stran jestli to není tajné a kolik z toho je textu a kolik obrázků? Díky.
Gratulace veliká…knížku samozřejmě chci a asi si jí nadělím sama sobě pod stromeček 😀
Gratulace veliká…knížku samozřejmě chci a asi si jí nadělím sama sobě pod stromeček 😀
Děkuju všem za gratulace a za takový zájem o knížku-. Obojího si moc vážím. Je to pro mě taky vlastně vánoční překvapení. Děkuju.
Terven - to jsem ráda, že jste přišla!!! A doufám, že Jéžišek udělá radost!
Eddy hledá nový domov...
☹️ já to vím. Jenže u nás to teď nejde, Bubišková si nemocní a při té rekonstrukci jsou tři psi a kocour maximalistický.
Chci, chci, chci ohaří vyprávěnky. Během víkendu zaplatím, Zrzavci, šlo by osobní předání? Že bych si knihu vyzvedla ososbně s ještě mokrým inkoustem autorčina podpisu? Klidně poštovné uhradím, ale přijde mi jako nesmysl, aby ji vozil po světě kurýr, když bude ležet prakticky u sousedů…
Jasně, že - mám v plánu předat to těm, koho mám v dosahu.
Zrzavci:Jasně, že - mám v plánu předat to těm, koho mám v dosahu.
Dobrý den Zrzavci😉,
no, ale já chci a chci taky s inkoustem knížku 🙏 i když jsem z Havířova 🤫 pšt.
Dája
Dájo- však jasně - psala jsem, že jsem dostala úkol všechny knížky osobně posléze podepsat.
Nejdřív jsem přemýšlela, komu to dám, ale nakonec jsem si jí objednala sama pro sebe. Tak snad mi jí ježíšek přinese.
Tak teda to jste pro mě připravila ten nej vánoční dárek a mám ohromnou radost…už jsem si objednala..👍
Shodou okolností jsem teď zrovínka nedávno přemýšlela o tom, že si vytiskám vaše články zde…a vaše kresbičky…vždycky mi to udělá tak nějak krásně na dušičce a pobaví. A říkala jsem si, že vy byste měla vydat knihu a juchůůů…je to tady.🤗
Taky se ráda přidám a objednám. Ohaříky máme dva, tak třeba se tam i najdeme 😉
Kolik má kniha stran jestli to není tajné a kolik z toho je textu a kolik obrázků? Díky.
Trickyvoo - děkuju, to mě těší!
Sardullah - to mám ale radost! taky děkuju. Ono se to moje těšení z knížky trochu ztrácí pod nánosem betonu a jiných stavebnin, ale pokaždé když mi někdo něco takhle řekne, nebo napíše, tak mi to umožní tu radost z toho mít.
Jo, to si myslím, že najdete, protože ohař, patří mezi diagnózy 🙂
Koukám, že máte taky spolehlivýho dopravce dřeva na topení 😀
Jé, a nebylo by hezké, kdyby každý, kdo si od vás osobně bude vyzvedávat knížku, vám podepsal na oplátku nějakou stránku v památníčku? 🙂 To by se mohlo ujmout, taková vzájemná vzpomínka, ne?
Promiňte mi OT: Buggyro, máte ode mě SZ.
Mohlo, dokonce i památníček mám, jen nevím zda bych ho momentálně našla, ale zjara, když se stěhovaly knihy z půdy do sklepa 😢 (bojím se tam o ně) jsem ho měla v ruce.
A žádám o radu. Mám upoutávku na knížku vyhodit jako inzerát tady - s tím, že možná ne všichni lidi nepsí to četli, nebo ne. Já zas nechci otravovat svět svou knihou, tady jsem to vyhlásila, protože jsem si říkala, že lidi psí to potěší třebas a že tušíte, co tak asi ode mne čekat…….. Mám nebo nemám?
Zrzavci:A žádám o radu. Mám upoutávku na knížku vyhodit jako inzerát tady - s tím, že možná ne všichni lidi nepsí to četli, nebo ne. Já zas nechci otravovat svět svou knihou, tady jsem to vyhlásila, protože jsem si říkala, že lidi psí to potěší třebas a že tušíte, co tak asi ode mne čekat…….. Mám nebo nemám?
určitě ano👍..ne každý,co není psí, za vama na psy chodí😊..Není to otravování🌹Já osobně držím moc palečky vaší knize😇