Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 09.02.2024, 15:38:00
To by ses divila… prej poděkovat za svíčkovou… když se zadaří a zbyde knedlík a madam už nechce, tak max řekne “ už nemůžu, tak to můžeš dojíst” a odejde…jó to Matýsek ohledně svíčkové promluví…
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 08.02.2024, 22:34:30
takže během 2 dní necelých přečteno,moc se mi to líbilo-i když já moc nemusím když knížku mluví pes…ale tady su zvyklá🙂,a su ráda že jsem od té knížky xxx hodin nemohla odtrhnout!!takže za mě paráda!!
teda holky,vy napínáte…😇..Já se přiznám,že nejsem moc daleko v knize..jaksi nestíhám,(nabrala jsem si velké sousto se šitím)ale líbí se mi moc❗..Zkraje jsem měla jen trošku problém se jmény..kdo je kamarádka třeba psí a kdo lidská…Ale vtáhlo mě to do děje,to jo👌moc hezky napsané..👍
Zrzavci, nemáte náhodou fotku, jak si ten Ešus nosí pelíšek? Celkem by mě to zajímalo 😊.
Jinak se u té knížky dost bavím, zatím jsem u teprve u Ešusa, ale dost mi připomíná kámoščina bígla. Akorát jsem zjistila, že to není knížka na čtení předspaním, moje hihňání budí muže a ptá se, co se děje 😄.
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 02.04.2024, 00:14:14
Trickyvoo já moc děkuju, to je pro mě ta nejlepší pochvala a recence - že se u toho lidi smějou. Nebylo to psáno s tím záměrem, prostě se to tak nějak samo píše, ale když pak vidím, že se čtenář směje, tak jsem moc ráda.
Po té fotce se podívám, ale bojím se, že…….. spousta toho starého je na flashkách a já nevím, kde po přestěhování jsou., prohlížela jsem album Zrzavce na Rajčeti a tam jen jak si nosí misku. Nicméně naučení nošení pelíšku je - na rozdíl od nošení misky - poměrně praktická věc.