Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 15.11.2023, 10:46:01
Thielli - nezabalujte, šiřte. Jsem radši, když díky tomu se malej rýžbejk třeba bude učit chodit nějakým lepším způsobem, než doposud. Já jsem přeci už psala, že moje články s nějakou tou radou jsou u mě zdarma a pro všechny, tady budou prostě jen zábavnou součástí knihy, aby se třeba dostaly tam, kde by se bez té knížky nedostaly .
Měla jsem v té době jen Ashe - řečeného Ešus, proto krom jiného jsem byla Ešusová- bydlela jsem kousek od Davídkojc
Tak a teď přemýšlím jak pako a stále mi prozatím TO nechce docvaknout. Pane jo jsem fakt už blbec. Ešusová mi začína něco říkat, ale furt to není ostré. Davidkovic hmmmm taky tak s mou paměti i když Nick mi říká, že ji znám.
No já vím, já vím kam chodím a už koukám jak a kde🤫.
Velká gratulace💐❤️Já si říkala,kdeže se poděla paní Zrzavcová…a ona zatím psala a psala😉Tak to je teda překvapení jako hrom🥰..Nejsem čtenář knih,ale já bych spíš využila té el-podoby..Ale vaše články a kresby se mi líbí..Musím zjistit,jak to teda spáchám👍😊
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 15.11.2023, 11:45:41
Já se ještě zeptám, ale je to takhle nastavený na tom webu. Kdybyste byla pražská - můžu to zkusit tak, že to koupím já a Vy byste si pro to ke mně přijela.
👍 Váš počin .I když já vaší knihu neocením leda že by byla i audio ale to by bylo zas poloviční když by chyběli ilustrací.
A říkám jsi až budete ,,slavná " a dávat rozhovor 😂.Jistě jedná z prvních otázek bude : Co vás vedlo k sepsání prvotiny? - No prach obyčejná otava a duvovej pes . - Jo chápu i já jsem se né jednou nudil ale co si mám představit pod pojmem 🌈 🐶 ? - Myslím si že mi nerozumíme pane moderátore 🤣.
Odpověď na příspěvek uživatele Fíkovnice z 15.11.2023, 13:33:33
Jo komentář byl psaný na rychlo i to je třeba důvod proč není zcela srozumitelný.
A jinak bych napsal že o každém uživateli vím tolik informací kolik v danou chvíli potřebují. I když v některých případech bych byl za více informací rád ( pochopitelně informace zvířecího typu) ale celkově ctím stránku uživatelského soukromý.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 15.11.2023, 07:11:05
Tak to je mooc krásný a velký překvapení!!! Objednala a zaplatila jsem přes QR kód hnedle 2 knihy, z čehož jedna bude dárkem pro moji kamarádku. Má před Vánoci narozeniny a já furt ještě neměla dárek a díky Vám ho teď mám 🥳 děkuji Vám i Megí, jste skvělé a šikovné 👏👍
Blahopřeji Vám milá Zrzavcová ke knižnímu počinu a jen tak dál 🍀👏
Taaakže mám objednáno, zaplaceno a teď už se jenom budu těší na to, až k nám dorazí Ježuch. I když jak se znám je možné, že knížku přelouskám ještě před onou návštěvou božího miminka. Páč pevná vůle není úplně moje parketa.
Jo komentář byl psaný na rychlo i to je třeba důvod proč není zcela srozumitelný.
A jinak bych napsal že o každém uživateli vím tolik informací kolik v danou chvíli potřebují. I když v některých případech bych byl za více informací rád ( pochopitelně informace zvířecího typu) ale celkově ctím stránku uživatelského soukromý.
To není důvod.
I v tomto příspěvku vám chybí 5 čárek + máte 2 hrubky. Taky jste ho psal narychlo? Vždyť nemusíte. Nikdo vás nehoní.
Zároveň poprosím, když už jsme u těch ohaříků, kdyby někdo mohl poskytnout domov nebo věděl o někom, kdo by se ujal sedmiletého Eddyho:
https://utuleklukavice.cz/k-adopci/#bwg1/3015 Kopírováno z fcb Psí domov Lukavice 15.11.2023: Eddy hledá nový domov...🙏 Nechápeme,že se pro něj stále nepodařilo najít nový domov a ty správné milující páníčky i přesto,že ho sdílelo 4 500 lidí....😔 Zkusme to ještě jednou.. přejeme si, aby se Eddy dostal na zimu domů. 🐶 7letý výmarský ohař Eddy hledá nový domov 🙏 Chtěl by bydlet doma. S jinými pejsky je kamarád. 😊 více informací na tel.č. 608524973 🐾